• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim sürekli ağlıyor

Pembedefterr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
4
0
6
34
Ankara
Benim 3 aylık ikiz bebeklerim var. Biri erkek biri kız. Kızım gene idare ediyor ama oğlum sürekli ağlıyor her zaman huzursuz. Götürmediğimiz doktor kalmadı kansızlık dışında herhangi bir problemi çıkmadı. Bunun için ferrum fort damlaya basladık ama genede ağlaması bitmiyor. Gaz için zinco kullanıyorum acı elma yağı sürüyorum ama ne yapsam nafile neden ağladığını bir türlü bilemiyorum. İnanılmaz ağlıyor katılıyor ve nefesi gidiyor. Hayır bir yeri acıyor dicem ama değil ilgisini dagıtınca susuyor bazen. Allah rızası için yardım edin. Sinirlerim bozuluyor artık :(( bu arada mamayıda artık eskisi gibi yemiyor iştahsızlıkta var :((

Merhaba cnm idrar tahlili filan yaptırdınızmi benim iki yasında bi oglum var 2 3 aylıkken oda çok aglardı ve çok huzursuzdu doktora goturduk muane etti tahlil filan yapıldı muanede bebegimin dogustan pipisinin ucu darmiş dar oldugu içinde mesane tam bosalamiyomuş ve idrar iltihabi yapıyomuş doktor sunnet dedi ve ben daha kucuk oldugu için korktum yaptıramadım pipisinin ucunu genişlettiler ole bikaç ay idare ettik ama derisi açilan yerden tekrar kaynamiş ve iltihabi tekrarladı en son sunnet ettrdik ve kurtulduk çok sukur bidahada tekrarlamadı sende bi baktır istersen cnm idrar iltihabi çok huzursuzluk iştahsızlık yapiyor

Yoo hayır pipisinde bi problem olduğunu sanmıyorum. Doktorlar bayağı yakından incelemişti rengi koyu diye. Olsaydı fark ederlerdi sanırım. Keşke öyle bişi olsa en azından çözümü var. Ama biz çözüm bulamıyoruz. Çünkü sebepsiz :( ayrıca idrar tahlilide yaptırdım hiç bir şey çıkmadı temiz

Son düzenleme:
O aylar genelde hep ağlıyorlar heralde benim oğlumda arkadaşımın oğluda öyleydi biz 5. Aydayız hala akşamları uyku geldiğinde ağlama krizleri geçiriyoruz.

Öyle böyle değil ama sürekli ağlıyor. Hemde katıla katıla. Görenler biz böyle çocuk görmedik diyolar. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Elimde kolumda güç kalmadı :(

Son düzenleme:
Cnm gaz sancisindanda olabilir o aylarda genelde gaz sancisi çok oluo damlalarda tam geçirmio benim bebegim 8 ay gaz sancisi oldu sonra geçti

Cnm erkek cocukları sanırm daha fazla arsız oluyr oglum dogdugundan beri aglıyr aynen dedgn gibi nefesi kesiliyr gorenler allah sabır wersin nasıl bi bebek diyorlar suan 8 aylık yemin ederim 2dk yerimde durmuyrun hep aglıyr uykusu duzensiz uyutans kar aglama krizleri yasıyr psiikolojm bozuldu artk ne zaman duzelecek bilmiyrum biraz uyuyunca dinlenmeye calısyrum cok zor biliyorum allah yardımcımz olsun

İnanın dayanamıyorum artık sinirlerim bozuldu. Yaşama isteğim bile kalmadı. Oğlumu susturmaya çalışmaktan kızımla hiç ilgileneniyorum. Vicdan azabı çekiyorum

Benim 3 aylık ikiz bebeklerim var. Biri erkek biri kız. Kızım gene idare ediyor ama oğlum sürekli ağlıyor her zaman huzursuz. Götürmediğimiz doktor kalmadı kansızlık dışında herhangi bir problemi çıkmadı. Bunun için ferrum fort damlaya basladık ama genede ağlaması bitmiyor. Gaz için zinco kullanıyorum acı elma yağı sürüyorum ama ne yapsam nafile neden ağladığını bir türlü bilemiyorum. İnanılmaz ağlıyor katılıyor ve nefesi gidiyor. Hayır bir yeri acıyor dicem ama değil ilgisini dagıtınca susuyor bazen. Allah rızası için yardım edin. Sinirlerim bozuluyor artık :(( bu arada mamayıda artık eskisi gibi yemiyor iştahsızlıkta var :((

ayni durumu ben kizimda yaşadim en son kasik fitigi oldugu anlasildi ameliyat oldu aglamalari kesildi cok sukur sizinde boyle bisey olabilir.

Öyle böyle değil ama sürekli ağlıyor. Hemde katıla katıla. Görenler biz böyle çocuk görmedik diyolar. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Elimde kolumda güç kalmadı :(

Aynen banada oyle diyordu gorenler meget yavrum aci cekiyormus mutlaka uzman bir çocuk cerrahina goturun derim.ayrica sizde kasigini kontrol edin küçük bir şişlik varmi.Allah yardimciniz olsun zor bir durum.

Back