Bebeğim su içerken boğazına takılıyor acil yardım

dilek_ant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2007
20
0
86
45
Çanakkale
Bebeğime ne zaman su versem boğazına takılıyor öksürüyor ve küsüyor.değişik şekillerde verdim suyu kaşıkla,biberonla,sulukla ve bardakla hep aynı öksürüyor ve küsüyor yediklerinin hepsini çıkarıyor.tecrübeli anneler ne yapmalıyım?

yaa aynısı benim oğlumda da var. yudum yudum veriyorum bende. bir yudum içiyor suluğundan, çekiyorum onu yutunca bi daha veriyorum.

emiyorsa su verme diyecektim ama emmiyormuş..benim oğlum 15 ay su içmedi ama emiyordu..
doktora sordun mu canım?
başka bir derdi falan olmasın sakın..

doktara sorduğumda mama içiyorsa gerek yok su içmesine demişti ama o zaman enes 7 aylıkdı.ben genede vermeye çalıştım hiç olmazsa bitki çayı rezene verdim gaz ve kabızlık sorunuda vardı.biberonla az az içiyor rezene çayını fakat suyu içemiyor.

canım suyunuda hafif sıcak vermeyi denedin mi? hatta pekmezle tatlandır eger içerse gittikçe pekmezi azaltarak suya alışmasını sağlayabilirsin...yine de alışmazsa bence doktora birdaha sor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…