bebeğim sol gögsümün ucu olmadığı için zor emiyor :(

Barbarino

çağanım küçükprensim
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
429
0
39
2.5 aylık bir bebeğim var ve nedense sol gögsümün ucu sağdan daha az çıkmış durumda.bebeğim sağ gögsümü gayet güzel emerken sol gögsümde hem emiyor hemde kıvranıyor,emerken elleri ayakları durmuyor ve memeyi sürekli ağzından çıkarıyor ben gene veriyorum tabi buda çok gaza sebep oluyor :KK43: silikon gögüs ucunu denedim bebeğim almıyor sevmedi :KK43: lansınoh minik pompa gögüs ucu çıkarıcı aldım çok az çıkarıyor bebeğim sağ gögsümdeki hazzı solda bulamıyor sanırım gene kıvranıyor.pompayla sağıyorum bir türlü çıkmadı napıcamı bilemiyorum

bende aynı sekildeyim canım.sol göğsümde uc yok.bebeğim hep sağa alıştığı için ben sıkmadan cıkmıyo ucu.hem süt diğerine göre az geliyo.bebeğini emzireceğin zaman ilk sol göğsünü ver biraz uc kısmını sıkıp süt cıkar.bebeğin cektikçe uç çıkacak biraz sabır

evet canım sürekli vermeyle süt kanalları açılırmış ama bebeğim keyif alamayınca dayanamayıp veriyorum sağı :KK43: ne çıkmazmış bu uç 2.5 ay oldu bebeğim solda emerken kıvrana kıvrana gazdan mahvoldu bu sol gögsümden...

X