Çocuk Hastalıkları bebeğim sallanmak istemiyor sallanınca korkuyor gibi oluyor ağlanaya başlıyor:(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

canank61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
23
0
36
Gümüşhane
merhaba arkadaşlar.bebeğim 1 hafta sonra 5 aylık olucak bu zamana kadar zar zorda olsa sallanınca uyurdu.ancak şu 2 3 gündür sallanınca ağlamaya başlıyor.hiçbişekilde sallanmak istemiyor.Çarşafa alıp sallamayı denedik önceden susardı onu da istemiyor ağlıyor ağlıyor ama canhıraş şekilde hiç böyle ağlamazdı.kucağa alınca sakinleşiyor susuyor ama bir süre sonra uykusu gelip uyuyamadığı için uykusuzluktan ağlıyor.ancak memede yerken uyuyor o da çok acıkmışsa.Neden böyle olmuş olabilir?1 haftadır antibiyotik kullanıyoruz idrar yollarında enfeksiyon görüldü bugün çok ağlayınca acilden tahlil yaptırdık gerilemiş iltihabi ondan ağlamıyordur dedi doktor diğer herşeyi normal görünüyor nesi var yavrumun??bir de yerken de memeyi çekiştiriyor sanki bi gömüyo kafasını bi çekiyo acaba sütüm mü yetmiyordur o yüzden de ağlıyor olabilir mi?Sütüm var gibi ama ...yardımcı olun lütfennn

merhaba, sallanma konusuna yorum yapamayacağım ancak sütünüzün yetmediğini düşünüyorsanız size önerim 2-3 saat süt vermeden beklemeniz. Hatta göğüslerin iyice dolduğunu hissedene kadar emzirmeyin. Ardından sütünüzü sağarak ne kadar geldiğini kontrol edin. Benim böyle bir sorum olduğunda doktorum bunu önerdi. İyice dolgunluk hissettiğimde sütümü sağınca 20-30 ml süt çıktı. Ben sütüm var diye düşünüyordum meğer kızım aç kalıyormuş. Bu yöntemle sütünüzün miktarını anlar eğer az geliyorsa takviye gıdaya başlayabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.

Dişi çıkıyor olmasın.:26:
ayrıca sallamakta ısrar etmeyin, sakıncalı olduğu söyleniyor.
Bebekler ara ara huzursuz dönemler geçirebilir, koynunuzda kendini güvende hissederek uyumak istiyordur kuzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…