Çocuk Hastalıkları bebeğim sadece süt içiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Aslında önceleri yani 5 aylıkken sebze ve meyve yiyordu. 6,5 aylık bebeğim şimdi sadece süt içiyor.Anne sütü veya devam sütü. Diğer besinleri kesinlikle reddediyor. her yolu denedim. Siz neler yapıyorsunuz bebeklerinizin yemesi için. Yoksa çok mu iştahlılar:26:

allahım bu cocuklar nıye boylekı
benımkıde süt devam sutu, cocuk sutui hiç birini agzına surmuyo ya
cok uzuluyorum ama yok

acıksın bıraz oyle dene canım
ben ses cıkaran oyuncaklarla ılgısını cekıp dıkıyom agzına

zaten çok tombul bir çocuk değil. iyice zayıflayacak diye korkuyorum valla

ben sorun yaşamadım ama.neler veriyosun .bi arkadaşın bebegi normal bebek mamalarından yememişti de ,ev yemeklerini tercih etmişti daha 6 aylıkken.bilmiyorum ki ben çözemedim bu bebekleri benimki de bu ara çok iştahsız.ben eline ekmek falan veriyorum o zaman yiyor.kendi yemeklerinizden vermeyi dene.

belki dişlerle ilgili bir sıkıntısı vardır diş çıkarıyor olabilir benim oğlum diş sancıları başlayınca ağzına bir kaç gün hiç birşey almıyor bi kaç gün sonra düzeliyo ama merak etme seninkide düzelir inşallah

kendi yemeklerimizden denedim.Zeytinyağlı kereviz. Sanki biraz sulu oldu kakası. Korktum devam etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…