Aslında önceleri yani 5 aylıkken sebze ve meyve yiyordu. 6,5 aylık bebeğim şimdi sadece süt içiyor.Anne sütü veya devam sütü. Diğer besinleri kesinlikle reddediyor. her yolu denedim. Siz neler yapıyorsunuz bebeklerinizin yemesi için. Yoksa çok mu iştahlılar:26:
ben sorun yaşamadım ama.neler veriyosun .bi arkadaşın bebegi normal bebek mamalarından yememişti de ,ev yemeklerini tercih etmişti daha 6 aylıkken.bilmiyorum ki ben çözemedim bu bebekleri benimki de bu ara çok iştahsız.ben eline ekmek falan veriyorum o zaman yiyor.kendi yemeklerinizden vermeyi dene.
belki dişlerle ilgili bir sıkıntısı vardır diş çıkarıyor olabilir benim oğlum diş sancıları başlayınca ağzına bir kaç gün hiç birşey almıyor bi kaç gün sonra düzeliyo ama merak etme seninkide düzelir inşallah
ben sorun yaşamadım ama.neler veriyosun .bi arkadaşın bebegi normal bebek mamalarından yememişti de ,ev yemeklerini tercih etmişti daha 6 aylıkken.bilmiyorum ki ben çözemedim bu bebekleri benimki de bu ara çok iştahsız.ben eline ekmek falan veriyorum o zaman yiyor.kendi yemeklerinizden vermeyi dene.