- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
3 aylık mıydı 4 müydü artık istemedi kucak. Saçını yüzünü okşayarak uyutmaya alıştırdık, sonra dişten gerçi ayakta salladım bi süre. Şimdi büyüdü bazen ayakta bazen kendi kendine uyuyor. Çok net hatırlıyorum o günleri eşim gelene kadar kucağımdaydı, o gelince verip ağlardım kollarımın ağrısından. Benim cahilliğime geldi ama size tavsiye babywearing bu işe çare. Bebekler ilk 3-4 ay kendilerini anne karnında zanneder öyle yaşamak isterlermiş. Sling ya da boba 4g falan alın çok rahat edersiniz.ayy aynen benim de kollarım sündü resmen, artık yüz kere yerine yatırıp geri kalkınca yine geri kalkacak mı diye strese girmektense kucağımda uyutup oturuyorum eşim gelene kadar, eşim gelince işten biraz olsun kurtarıyor beni
emziriyorsaniz yediklerinize dikkat edebilirsiniz.bebegim 5.5 aylikken abur cubur hamurisi fast food yemeyi biraktim.1 aydir kendi kendine uyuyor.yani emzirdikten sonra 5-10dk sakince oyun oynuyorum.sonra gunduz surekli yattigi bi kanepe var.oraya koyuyorum uyanikken.ustunu ortup odadan cikiyorum.gunduz birkac kez bu sekilde uyuyor.gece de ayni sekilde yatagina koyuyorum.mizirdanirsa donencesinin muzigini aciyorum kisik seste.ama dedigim gibi beslenmeme dikkat ettikten sonra boyle oldu.Bu eski bir konu ama bugüne kadar çözüm olarak pek az şey yazılmış. İşe yarar çözüm bulanlar varsa yazsalar ne güzel olur.
Teşekkürler, oldukça yararlı buldum, deneyeceğim.emziriyorsaniz yediklerinize dikkat edebilirsiniz.bebegim 5.5 aylikken abur cubur hamurisi fast food yemeyi biraktim.1 aydir kendi kendine uyuyor.yani emzirdikten sonra 5-10dk sakince oyun oynuyorum.sonra gunduz surekli yattigi bi kanepe var.oraya koyuyorum uyanikken.ustunu ortup odadan cikiyorum.gunduz birkac kez bu sekilde uyuyor.gece de ayni sekilde yatagina koyuyorum.mizirdanirsa donencesinin muzigini aciyorum kisik seste.ama dedigim gibi beslenmeme dikkat ettikten sonra boyle oldu.
ben boyle yatagina birakip ciksam mizirdanmayi birak tum apartmani ayaga kaldirir heralde. alistiramadim bir turlu uyumaya. egitim sart ama ben beceremedim uyku egitimi vermeyiemziriyorsaniz yediklerinize dikkat edebilirsiniz.bebegim 5.5 aylikken abur cubur hamurisi fast food yemeyi biraktim.1 aydir kendi kendine uyuyor.yani emzirdikten sonra 5-10dk sakince oyun oynuyorum.sonra gunduz surekli yattigi bi kanepe var.oraya koyuyorum uyanikken.ustunu ortup odadan cikiyorum.gunduz birkac kez bu sekilde uyuyor.gece de ayni sekilde yatagina koyuyorum.mizirdanirsa donencesinin muzigini aciyorum kisik seste.ama dedigim gibi beslenmeme dikkat ettikten sonra boyle oldu.
3 aylık bebeğim var, ilk zamanlar benimki de öyleydi. daha sonra kendi kendine uyumasını öğrettim. Yatağa yatırdım, ne kadar söylenirse söylensin( benimki ağlamıyor söyleniyor çünkü) almadım kucağıma. Şimdi uykusun gelince kendisi kucaktan iniyor yatağa yatmak istiyorkızlar kızım sureklı kucakta uyuyo illa o sıcaklık olacak yoksa uyumuo yatagına koydugumuzda hemen uyanıyo cıngene besıgı bıle kurduk yok illa ki omzumuzda uyuyo 2 bazen 3 saat hep omzumuzdabu da cok yorucu onu 2 dk bırakıp ıs yapamıyorum sureklı bırılerının yardımına ıhtıyacım var napııcamı sasırdım yardım edın
Kendisi inmek istiyor demek istedim:)3 aylık bebeğim var, ilk zamanlar benimki de öyleydi. daha sonra kendi kendine uyumasını öğrettim. Yatağa yatırdım, ne kadar söylenirse söylensin( benimki ağlamıyor söyleniyor çünkü) almadım kucağıma. Şimdi uykusun gelince kendisi kucaktan iniyor yatağa yatmak istiyorsabretmek gerekli kaç saat sürerse sürsün kesinlikle alıştığı durumu yapmamanız gerekiyor. Uyku eğitmenleri de benzer tavsiyeleri veriyor.
Baya olmuş sizin bu yorumu yapalı nezaman düzeldi acaba bnde aynı durumdayım inşallah görürsünüzBenim bebeğim 5 aylık oldu ve hala kucakta uyuyor.Hemen de dalmiyor uykuya, kucağımda ve ben de ayakta dolasiyorum, bir süre sonra uyuyor. Yere bırakıyorum uykusuzluktan gözü kapansa bile uyumuyor. Ağlaya ağlaya kendini morartiyor. Ağırlaştı artık kollarim ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?