Bebek Beslenmesi bebeğim sadece kucakta uyuyor kucaktan inince uyanıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3 aylık mıydı 4 müydü artık istemedi kucak. Saçını yüzünü okşayarak uyutmaya alıştırdık, sonra dişten gerçi ayakta salladım bi süre. Şimdi büyüdü bazen ayakta bazen kendi kendine uyuyor. Çok net hatırlıyorum o günleri eşim gelene kadar kucağımdaydı, o gelince verip ağlardım kollarımın ağrısından. Benim cahilliğime geldi ama size tavsiye babywearing bu işe çare. Bebekler ilk 3-4 ay kendilerini anne karnında zanneder öyle yaşamak isterlermiş. Sling ya da boba 4g falan alın çok rahat edersiniz.

Bu eski bir konu ama bugüne kadar çözüm olarak pek az şey yazılmış. İşe yarar çözüm bulanlar varsa yazsalar ne güzel olur.

Benimki 16 aylik hala omzumda uyuyo ama yerine koyunca devam ediyo
Yarim kundak yapabilirsin bide her zaman yatirdigin yer ayni olsun farkli farkli yerlerde uyandiklarinda uyuduklarinda farkli seyler gordukleri icin guvensizlik oluyomus

Bu eski bir konu ama bugüne kadar çözüm olarak pek az şey yazılmış. İşe yarar çözüm bulanlar varsa yazsalar ne güzel olur.
emziriyorsaniz yediklerinize dikkat edebilirsiniz.bebegim 5.5 aylikken abur cubur hamurisi fast food yemeyi biraktim.1 aydir kendi kendine uyuyor.yani emzirdikten sonra 5-10dk sakince oyun oynuyorum.sonra gunduz surekli yattigi bi kanepe var.oraya koyuyorum uyanikken.ustunu ortup odadan cikiyorum.gunduz birkac kez bu sekilde uyuyor.gece de ayni sekilde yatagina koyuyorum.mizirdanirsa donencesinin muzigini aciyorum kisik seste.ama dedigim gibi beslenmeme dikkat ettikten sonra boyle oldu.

Teşekkürler, oldukça yararlı buldum, deneyeceğim.

ben boyle yatagina birakip ciksam mizirdanmayi birak tum apartmani ayaga kaldirir heralde. alistiramadim bir turlu uyumaya. egitim sart ama ben beceremedim uyku egitimi vermeyi

3 aylık bebeğim var, ilk zamanlar benimki de öyleydi. daha sonra kendi kendine uyumasını öğrettim. Yatağa yatırdım, ne kadar söylenirse söylensin( benimki ağlamıyor söyleniyor çünkü) almadım kucağıma. Şimdi uykusun gelince kendisi kucaktan iniyor yatağa yatmak istiyor sabretmek gerekli kaç saat sürerse sürsün kesinlikle alıştığı durumu yapmamanız gerekiyor. Uyku eğitmenleri de benzer tavsiyeleri veriyor.

Kendisi inmek istiyor demek istedim:)

Ben de bu konuda sıkıntı yaşıyorum hanımlar.
Çok zor uyuyor hem de kolumda uyumak istiyor. Hani kolumda uyusun razıyım da, öyle hemen de uyumuyor. Artık taşıyamayacak duruma geldim. Belim, boynum her yerim kırılıyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Acilen bir çare bulmalıyım.

Baya olmuş sizin bu yorumu yapalı nezaman düzeldi acaba bnde aynı durumdayım inşallah görürsünüz

Yıllar geçmiş çok merak ediyorum bebisiniz sonrasında yatağına alıştı mı yıl 2021 bende aynı durumdayim

Buna çözüm bulan birisi var mı acaba, aynı durumdayız biz de, uykusuzluktan öleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…