hAFTAYA 3 ayı dolacak canım..çingene beşiği bile yaptık orda da çok uzun sufre kalmıyor illa omuzda uyayacakCanim nekadarlik bebegin benimkide sallanarak uyuyo sallanmadimi uyaniyo 2 aylik bebegim
hAFTAYA 3 ayı dolacak canım..çingene beşiği bile yaptık orda da çok uzun sufre kalmıyor illa omuzda uyayacak
canım şu anki durumu nasıl uykuları düzeldimi?benimde kızım 2.5 aylık aynı anlattığın gibi ne yaptıysam olmuyo..büyüdükçe düzelir diye avutuyorum kendimi ama tükendim uykusuzluktan..
Benim bebeğimde iki aylık sürekli kucağımda. Yatağına bırakınca hemen uyaniyor. Geceleri çok zorlanıyorum. 20 kere falan uyutup yatağına koyuyorum. Uykusuzluktan bayılıyorum bir arkadaşım yastıkla sağlayarak uyut. Başta çok ağlıyor ama iki gün sonra alisiyor dedi. Bugün deniyeyim dedim ağlamaya başlayınca aldım kucağıma iki saatte susturmak için ugrastim ne yapacağımı bilemiyorum. Caresini bilen varsa lutfen yazsın.
Biz de ynıyız yok mu çaresi? İki aydıt kollarım çürüdü
Uyumuyor öyle öok denedim napıyorsunuz pışpışlıyor musunuz? Yatıyorum elini tutup pışpışlıyorum uyumuyor kucskta anında uyuyor ama bıraktığım an ağlıyorBiz de aynıydık. Şimdi bir yaşını geçtik. Ben de saatlerce üzerimde uyuttum. Uyanmasın diye kıpırdayamazdım kollarım kopardı. Sonra yanında yatarak uyutmaya başladım. Siz de öyle bir deneyin.
Hafif sallayarak uyutuyorum. İlk zamanlar benim de zorlandı ama alışıyor. Denemekten korkmayın :)Uyumuyor öyle öok denedim napıyorsunuz pışpışlıyor musunuz? Yatıyorum elini tutup pışpışlıyorum uyumuyor kucskta anında uyuyor ama bıraktığım an ağlıyor
Merhaba oybmsd82,kızlar kızım sureklı kucakta uyuyo illa o sıcaklık olacak yoksa uyumuo yatagına koydugumuzda hemen uyanıyo cıngene besıgı bıle kurduk yok illa ki omzumuzda uyuyo 2 bazen 3 saat hep omzumuzdabu da cok yorucu onu 2 dk bırakıp ıs yapamıyorum sureklı bırılerının yardımına ıhtıyacım var napııcamı sasırdım yardım edın
Biz de ynıyız yok mu çaresi? İki aydıt kollarım çürüdü
Merhaba oybmsd82,
Cok uzun zaman olmuş konuyu açalı. Artık deneyimli bir annesiniz. Bende sizin geçmişte yaşadığınız sorunu yaşıyorum. Forumu araştırırken bu başlığı gördüm. Kızım 2 aylık ve kucağımda uyuyor indirince uyanıyor. Ne kadar sürdü sizde bu durum? Çare bulabildiniz mi? Neler yaşadınız bu süreçte merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?