Bebek Beslenmesi bebeğim sadece kucakta uyuyor kucaktan inince uyanıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

oybmsd82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
66
2
26
Hatay
kızlar kızım sureklı kucakta uyuyo illa o sıcaklık olacak yoksa uyumuo yatagına koydugumuzda hemen uyanıyo cıngene besıgı bıle kurduk yok illa ki omzumuzda uyuyo 2 bazen 3 saat hep omzumuzda:( bu da cok yorucu onu 2 dk bırakıp ıs yapamıyorum sureklı bırılerının yardımına ıhtıyacım var napııcamı sasırdım yardım edın:(

Allah anali babali buyutsun canim.Ben hastanedeyken ebe söylemisti bebek annesinin kokusuna alisiyormus ve hep yaninda istiyormus günlük giydigin bir tisört ünü yataginin icine koy senin kokunu yaninda hissetsin belki faydasi olur.Bende ilk dogdugu hafta yapmistim ve kucakta uykuya daliyor ama yatagina biraktigimda uyaniyordu sürekli yaninda beni istiyordu bizde ise yaramisti hala bazen arada yapiyorum.kolay gelsin :nazar::emir_bebek::nazar:

hAFTAYA 3 ayı dolacak canım..çingene beşiği bile yaptık orda da çok uzun sufre kalmıyor illa omuzda uyayacak:(

canım şu anki durumu nasıl uykuları düzeldimi?benimde kızım 2.5 aylık aynı anlattığın gibi ne yaptıysam olmuyo..büyüdükçe düzelir diye avutuyorum kendimi ama tükendim uykusuzluktan..

canım şu anki durumu nasıl uykuları düzeldimi?benimde kızım 2.5 aylık aynı anlattığın gibi ne yaptıysam olmuyo..büyüdükçe düzelir diye avutuyorum kendimi ama tükendim uykusuzluktan..

slm;ince bir tülbent ile hafif bir şekilde ellerini bağla,bu onu beşiğine koyunca irkilmesini engelleyecek fakat önce bir süre daha tülbent ile nasıl yatırıyorsan öyle yap yavaş yavaş yere koy öyle birden alışmaya bilir faydalı olacak Allah'ın izni ile.

Benim bebeğim 5 aylık oldu ve hala kucakta uyuyor.Hemen de dalmiyor uykuya, kucağımda ve ben de ayakta dolasiyorum, bir süre sonra uyuyor. Yere bırakıyorum uykusuzluktan gözü kapansa bile uyumuyor. Ağlaya ağlaya kendini morartiyor. Ağırlaştı artık kollarim ağrıyor.

Ayni sorun bizdede vardi hata geceleri uyandiginda 2 3 saat kucagimda uyutmaya çalıştığımi biliyorum resmen bi zombi gibi olmustum suan 7 haftalik ve ben careyi yuzustu yatirarak buldum bir haftadir rahatiz geceleri iki kez uyanip mama yiyip tekrar uyuyoruz senin bebegin kac aylik bilmiyorum ama birde yuzustu yatirmayi dene yada arkadasin dedigi gibi tulbentle yarim kundak yap boylelikle irkildiginde kendini guvende hiseder

benin kizim suan iki bucuk alyik.kizim iki ayiba kadar asiri gazli bebekti bagiriyordu resmen huc uyumuyodu.bizde onu sakinlestirmek icin kucakta salladik.kycakda bile zor sakinlesir uyurdu.yatagina koydugumuzda uyanirdi.simdi duzeldi uukusu.gazi bitti.ama alsti kucakta uyumays.kucakta uyutub yerine koyuyorum.cok yorucu((

İşte biz sğrekli kucakta. Böyle 3 saat ıyuyor yatırınca 10 dakikada kalkıyor tuvalete gidemiyorum açım sususuzum napıcam tardım edin

Benim bebeğimde 12 günlük ama çok ağlıyor zaten üç hali var ya emiyor ya uyuyor yada basıyor yaygarayı:( şöle karnı doyup altı da temizken ne zaman ağlamadan durcak bakıncak bilmiyorum. Şimdi annem yanımda bazen ona veriyorum 2 gün sonra gidck napıcm bilmiyorum:(

Benim bebeğimde iki aylık sürekli kucağımda. Yatağına bırakınca hemen uyaniyor. Geceleri çok zorlanıyorum. 20 kere falan uyutup yatağına koyuyorum. Uykusuzluktan bayılıyorum bir arkadaşım yastıkla sağlayarak uyut. Başta çok ağlıyor ama iki gün sonra alisiyor dedi. Bugün deniyeyim dedim ağlamaya başlayınca aldım kucağıma iki saatte susturmak için ugrastim ne yapacağımı bilemiyorum. Caresini bilen varsa lutfen yazsın.

Biz de aynıydık. Şimdi bir yaşını geçtik. Ben de saatlerce üzerimde uyuttum. Uyanmasın diye kıpırdayamazdım kollarım kopardı. Sonra yanında yatarak uyutmaya başladım. Siz de öyle bir deneyin.
Benim bebeğimde iki aylık sürekli kucağımda. Yatağına bırakınca hemen uyaniyor. Geceleri çok zorlanıyorum. 20 kere falan uyutup yatağına koyuyorum. Uykusuzluktan bayılıyorum bir arkadaşım yastıkla sağlayarak uyut. Başta çok ağlıyor ama iki gün sonra alisiyor dedi. Bugün deniyeyim dedim ağlamaya başlayınca aldım kucağıma iki saatte susturmak için ugrastim ne yapacağımı bilemiyorum. Caresini bilen varsa lutfen yazsın.

Biz de ynıyız yok mu çaresi? İki aydıt kollarım çürüdü

Biz de aynıydık. Şimdi bir yaşını geçtik. Ben de saatlerce üzerimde uyuttum. Uyanmasın diye kıpırdayamazdım kollarım kopardı. Sonra yanında yatarak uyutmaya başladım. Siz de öyle bir deneyin.
Uyumuyor öyle öok denedim napıyorsunuz pışpışlıyor musunuz? Yatıyorum elini tutup pışpışlıyorum uyumuyor kucskta anında uyuyor ama bıraktığım an ağlıyor

Canim bebegin iyice doydugundan eminsin degil mi, benim yenidogan cocugum da kucakta uyuyor yatakta uyaniyordu. Doktor aç bu cocuk dedi, sutum zaten gec gelmisti , sagdim hakkaten de sutum azmis. Mama destegine basladik mecburen.
simdi de kucakta uyuyor ama aclik, gaz gibi bir sorunu yoksa alti da temizse yerine koydugumuzda uyanmiyor.

kızlar kızım sureklı kucakta uyuyo illa o sıcaklık olacak yoksa uyumuo yatagına koydugumuzda hemen uyanıyo cıngene besıgı bıle kurduk yok illa ki omzumuzda uyuyo 2 bazen 3 saat hep omzumuzda:KK43: bu da cok yorucu onu 2 dk bırakıp ıs yapamıyorum sureklı bırılerının yardımına ıhtıyacım var napııcamı sasırdım yardım edın:KK43:
Merhaba oybmsd82,
Cok uzun zaman olmuş konuyu açalı. Artık deneyimli bir annesiniz. Bende sizin geçmişte yaşadığınız sorunu yaşıyorum. Forumu araştırırken bu başlığı gördüm. Kızım 2 aylık ve kucağımda uyuyor indirince uyanıyor. Ne kadar sürdü sizde bu durum? Çare bulabildiniz mi? Neler yaşadınız bu süreçte merak ettim?

Biz de ynıyız yok mu çaresi? İki aydıt kollarım çürüdü

ayy aynen benim de kollarım sündü resmen, artık yüz kere yerine yatırıp geri kalkınca yine geri kalkacak mı diye strese girmektense kucağımda uyutup oturuyorum eşim gelene kadar, eşim gelince işten biraz olsun kurtarıyor beni

Merhaba oybmsd82,
Cok uzun zaman olmuş konuyu açalı. Artık deneyimli bir annesiniz. Bende sizin geçmişte yaşadığınız sorunu yaşıyorum. Forumu araştırırken bu başlığı gördüm. Kızım 2 aylık ve kucağımda uyuyor indirince uyanıyor. Ne kadar sürdü sizde bu durum? Çare bulabildiniz mi? Neler yaşadınız bu süreçte merak ettim?

evet ya deneyimli anneler cevap verebilirse çok sevinirim, ne kadar sürecek böyle acaba? O oybmsd82

Back