bebeğim sabun yedi :((nolr bakinn

yaaa ben küçükken resmen sabun hastasıymışım hatırlıyorum hayal meyal ama ben sabunların kokularına bayılırdım ben sadece kemiriyodum sonra tadını beğenmeyip bırakıyomuşum :))) ama eğer yediyse bi doktora götür gene de için rahat etsin ama sonuçta nereye kdr yiyebilir bi kalıp yicek hali yok ya endişelenme korkulcak önemli birşey yoktur.

midesine gidecek kadar yememiştir, tadına bakmıştır sadece:))
kabız falansa iyi gelir hem sabun:))
bir şey çıkmamasına sevindin, geçmiş olsun

Ya kizlar bisey sorucam ben bebeyimide banyo yapturirken baya bir sabun yutmustu agustos aylariydi ve simdi14aylik ve tek kelime konusamiyor odanmi acaba baya bir aglamisti birde yavrum

Ya kizlar bisey sorucam ben bebeyimide banyo yapturirken baya bir sabun yutmustu agustos aylariydi ve simdi14aylik ve tek kelime konusamiyor odanmi acaba baya bir aglamisti birde yavrum

Bi pedegog a götür derim. Belki cok korktuysa nefes falan alamayip etkisi olabilir yani. Bence sakin aksatma

Yok zaten hemencik farkettim. Cektim elinden.ama cok aci geldi sanirim.baya agladi kuzum bogazzindan gecerken.

Oyy allahim beterinden korusun yaa

Ben de köpük yemiştim küçükken güzel mi göründü nedir
Bir keresinde annem klorak içecekken yakalamış kurtarmış Allahtan
Şöyle renkli şeyler çocukların ilgisini çekiyor demek ki ulaşabileceği yerlerde bulundurmayın derim

Ay allahım yaa :)))))) valla cok cok dikkatli olacağım birde spora yazilmistim bugun hevesli hevesli babaannesi bakicak ama simdi aklim onda kalir valla

Arkadaşlar 2 aylık bebeğim var bugün Ögleden sonra dışarı çıkıcaktık ellerimi köpükledim ve sildim detaylı suyla yıkamadım o an hemen çıktım birgün önce falan yıkadıgımda elimden köpügü gideremezdim köpürdükçe köpürürdü neyse 5.dk sonra kayınvalidem bebegıne su verelim bi 3 çay kaşıgı dedi benden bardağa su koymamı ve kaşık istedi tabi ben bi panikle sol elimle kaşıgı tuttum ter su içinde kalmış elim kaşıkla beraber diğer elimle su doldurdum bardaga kızım içine atsana kasıgı dive söyledi o bardagın iiçinede kaşıgı attım bir panikle hiç farkında değil mişim daha önce elimi köpükledigimin çok düşündüm sonradan acaba elim su gibi terlemişti ya 5d önce yıkadıgım elim terle beraber sıvı sabunda karışıp suya gitmiş midir bardağın içinde suya karışmışmıdır k. Bakmayın ufacık şeylerde bile evham yapan biriyim MS ve vertigo hastasıyım bunlar stres sıkıntı yaratıyor bende biraz sıkıntılı bir dogum yaptım atak geçirdim çocuğa birşey olucak diye çok korkuyorum korkum elimin tersiyle suya karışmış mıdır kafanızı yordugum için özür dilerim

Arkadaşlar 2 aylık bebeğim var bugün Ögleden sonra dışarı çıkıcaktık ellerimi köpükledim ve sildim detaylı suyla yıkamadım o an hemen çıktım birgün önce falan yıkadıgımda elimden köpügü gideremezdim köpürdükçe köpürürdü neyse 5.dk sonra kayınvalidem bebegıne su verelim bi 3 çay kaşıgı dedi benden bardağa su koymamı ve kaşık istedi tabi ben bi panikle sol elimle kaşıgı tuttum ter su içinde kalmış elim kaşıkla beraber diğer elimle su doldurdum bardaga kızım içine atsana kasıgı dive söyledi o bardagın iiçinede kaşıgı attım bir panikle hiç farkında değil mişim daha önce elimi köpükledigimin çok düşündüm sonradan acaba elim su gibi terlemişti ya 5d önce yıkadıgım elim terle beraber sıvı sabunda karışıp suya gitmiş midir bardağın içinde suya karışmışmıdır k. Bakmayın ufacık şeylerde bile evham yapan biriyim MS ve vertigo hastasıyım bunlar stres sıkıntı yaratıyor bende biraz sıkıntılı bir dogum yaptım atak geçirdim çocuğa birşey olucak diye çok korkuyorum korkum elimin teriyle suya karışmışmıdır kafanızı yordugum için özür dilerim

Bir şey olmaz demeye gelmiştim demişler geçmiş olsun yoğurt bilgisi yanlış çocuğunuz Allah yaşatmasın ama böyle bir durumla karşılaşınca üstüne bir şey yedirme veya kusturma doğru değil. Kaçınmak gerek o anda. Geçmiş olsun çok çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…