- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
- 373
- Konu Sahibi fosforumsu
-
Ya kizlar bisey sorucam ben bebeyimide banyo yapturirken baya bir sabun yutmustu agustos aylariydi ve simdi14aylik ve tek kelime konusamiyor odanmi acaba baya bir aglamisti birde yavrum
midesine gidecek kadar yememiştir, tadına bakmıştır sadece:))
kabız falansa iyi gelir hem sabun:))
bir şey çıkmamasına sevindin, geçmiş olsun
yaaa ben küçükken resmen sabun hastasıymışım hatırlıyorum hayal meyal ama ben sabunların kokularına bayılırdım ben sadece kemiriyodum sonra tadını beğenmeyip bırakıyomuşum :))) ama eğer yediyse bi doktora götür gene de için rahat etsin ama sonuçta nereye kdr yiyebilir bi kalıp yicek hali yok ya endişelenme korkulcak önemli birşey yoktur.
Zehir danismayi arayip sorun.
benim oğlumda tam öyle iki dişliyken banyo yaptırdığım esnada iki arada bi derede ısırmıştı sabunu :) bende korkmuştum ama bişey olmadı şükürler olsun...
birde ben bi keresinde lavaboyu sürtüyordum, hani şu sprey cif varya, banyo için olanı, onu sıktım sürtmeye başladım, o esnada oğlum gelmiş almış, hiç farkında değilim, içeri götürmüş ağzına yüzüne gözüne heryerine sıkmış...yuttumu yutmadı mı emin olamadık ama ben farkettiğim anda ağzını şapırdatıyordu...hemen doktora götürdük...birşey çıkmadı şükürler olsun....
benim oğlumda ilk yürüdüğü zamanlarda çok yaramazdı, nerede bi aksi şey var gider bulurdu onu..o yüzden çok dikkatli olmak lazım...o tür malzemeleri aşağı dolaplara koymayın..yüksek yerlerde olsun...hiç ummadığınız anlarda buluyorlar...allah muhafaza etsin..
Bol suyla yıkayıp,yoğurt yedirirseniz birşey olmaz diye biliyorum bende..her an tetikte olmak lazım Allah korusun:18:
Ben de köpük yemiştim küçükken güzel mi göründü nedir
Bir keresinde annem klorak içecekken yakalamış kurtarmış Allahtan
Şöyle renkli şeyler çocukların ilgisini çekiyor demek ki ulaşabileceği yerlerde bulundurmayın derim
Bir şey olmaz demeye gelmiştim demişlerArkadaşlar dolabima kıyafetle r guzel koksun diye kalip sabun koymustum.kizim ona yetişmiş iki tane disi var zaten kemirmis.su surmedimki kopurmesin diye.aci geldi biraz ağladı. Hemen yogurt yedirdim bisey olur mu dr a mi gitsem. Cok az kemirmis ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?