bebeğim sabun yedi :((nolr bakinn

fosforumsu

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
144
16
318
34
Arkadaşlar dolabima kıyafetle r guzel koksun diye kalip sabun koymustum.kizim ona yetişmiş iki tane disi var zaten kemirmis.su surmedimki kopurmesin diye.aci geldi biraz ağladı. Hemen yogurt yedirdim bisey olur mu dr a mi gitsem. Cok az kemirmis ama

Bence hemen acile götür yanında o sabunu götür bebek sonuçta az miktardan bile etkilenebilir mutlaka götür doktoraa

Aile hekiminizi aramakta ya da sağlık ocağına gitmekte fayda var , ne miktarda yuttu bilemeyiz ki .

canım benim iki dişini sevim onun ama doktora götür birşey olmasın

her ihtimale karşı
uzm.bi çocuk dr görünmeniz iyi olur
bu arada geçmiş olsun inş.bişey olmaz melegine

​Hemen doktora götürün,azı çoğu olmaz çoğunuz kimyasal olan bir maddeyi yemiş.

Yegenimde sabun kemirmisti
Hemen dr goturmustuk
dr bu gibi durumlarda hemen yogurt yedirmemiz gerektigini soyledi.her hangi bir islem uygulamadi
Yogurt vermekle iyi yapmissiniz.

Onun o iki disini sevsinlerrrrr kizarmisin gulermisin kiyamam ya bir doktora danis cnm ihmal etme

kemırdıgı an tadını alınca bırakmıştır kesın..
benımkıde bulaşık makınesı parlatıcısını ağzı kapalı olmasına rağmen,kurcalayır açıp tadına bakmıştı..
hemen ağzını yıkadım,bısey olmadı sukur..

bu ıkı dıslıler heryerı kurcaladıkları ıcın dıkkatlı olmak lazım

Benimki de yemisti. Hem de nem nem diye keyif sesleri cikarirken bur bakmistim ki sabunu yiyor. Azicik kemirmekten birsey olmaz. Ama iciniz rahat edecekse dra goturebilirsiniz.

Yedigini farkettigim an gemen yogurt yedirdjm :) sonra size danistim pesine aile hekimine götürdum hic bsey olmaz dedi yinede icime sinmedi bi taksiye atlayip uz cocuk dr una goturdun bakmadi bile hic bisey olmaz dedi :) tabii suç aleti olan sabunda yanımda:) isin en komik taragi iki dr ds hiic bisey olmaz derken taksicinin ablaa o zehirlemistir simdi bu yavrucagin midesinide zor yikarlar ağlar da diyip yüreğimi agzima getirmesiydi :)simdi gülüyorum ama korkunc bir duyguu ..

Kesinlikle cok dikkatli olmak lazim.. kasla goz atasinda kemirmis valla.. ben yikayamadimda kopurmesinden korktumm.

benim oğlumda tam öyle iki dişliyken banyo yaptırdığım esnada iki arada bi derede ısırmıştı sabunu :) bende korkmuştum ama bişey olmadı şükürler olsun...
birde ben bi keresinde lavaboyu sürtüyordum, hani şu sprey cif varya, banyo için olanı, onu sıktım sürtmeye başladım, o esnada oğlum gelmiş almış, hiç farkında değilim, içeri götürmüş ağzına yüzüne gözüne heryerine sıkmış...yuttumu yutmadı mı emin olamadık ama ben farkettiğim anda ağzını şapırdatıyordu...hemen doktora götürdük...birşey çıkmadı şükürler olsun....
benim oğlumda ilk yürüdüğü zamanlarda çok yaramazdı, nerede bi aksi şey var gider bulurdu onu..o yüzden çok dikkatli olmak lazım...o tür malzemeleri aşağı dolaplara koymayın..yüksek yerlerde olsun...hiç ummadığınız anlarda buluyorlar...allah muhafaza etsin..

Bol suyla yıkayıp,yoğurt yedirirseniz birşey olmaz diye biliyorum bende..her an tetikte olmak lazım Allah korusun:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…