• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğim rotavirüs aşısı vurulduktan 2 saat sonra kustu acaba aşıyıda kusmuş mudur?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

mathilda48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
82
1
86
dün bebeğime 4. ayında yapılan aşılarla rotarix aşısıda yapıldı yalnız bebeğim 2 saat sonra kustu acaba aşıyıda kusmuş mudur? aşı etkisini gösterir mi? bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

Onu bilemezsin, bir kısmı aşağı inmiş kusmadan kurtarılmış da olabilir, hepsi çıkmış da olabilir. Ama bilinemediğinden doz tekrarlanmıyor maalesef. Benim sıpa daha doktorun kapısındayken kusmuştu. Doktora söyledim, üstüste bir doz daha vermem. Yapacak birşey yok, bir dahakine daha dikkatli vereceğiz demişti. Prospektüsünde de yazıyordu hafızam beni yanıştmıyorsa. Ama tamamını çıkarmamış demek ki benim bebkim; çünkü biraz yan etki olmuştu. Yan etki olunca anlamıştım aşının tuttuğunu.
Ama iki saat iyi bir süre, bir kısmınu kurtarmıştır. Ki zaten kusmaa sık görüldüğü için doz gerekenden fazla ayarlanmış durumda.

bana doktor yarım saat midede kalsa etkisini gösterir demişti benim oğlumda çok kusuyor 2 saatte aşı zaten vücuda yayılmıştır merak etme

benim kızımada ilk dozunu yaptığında doktor yarım saat emzirme kusup çıkarmasın demişti kusmadı allahtan ama bu ay 2.dozu yapamadık çünki kakasında iltihap çıktı malsesef şimdi antibiyotik kullanıyoruz

Back