• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim rota virüse yakalandı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sedagoncaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
50
19
38
28
Kızım 21 aylık rotavirüs oldu hastaneye yattık ne yapacağımi bilmiyorum çok halsiz huzursuz ve iştahsız 😔

Kızım 21 aylık rotavirüs oldu hastaneye yattık ne yapacağımi bilmiyorum çok halsiz huzursuz ve iştahsız 😔
Merhaba Seda , benim kızım da 7 aylık ken rotavirus bulaşmışti, bir hafta ya 10 gün süreç olur, ishal, kusmasi olur, ilk 4 gün, bir gün icinde 21 tane bebek bez kullanıyordum, o kadar sık sık ishal olurdu, serum veriyordular vücutta su kaybı olmasin . Cok geçmiş olsun . İnşallah kisa bir zamanda hastaneden çıkacaksıniz .🙏

Merhaba Seda , benim kızım da 7 aylık ken rotavirus bulaşmışti, bir hafta ya 10 gün süreç olur, ishal, kusmasi olur, ilk 4 gün, bir gün icinde 21 tane bebek bez kullanıyordum, o kadar sık sık ishal olurdu, serum veriyordular vücutta su kaybı olmasin . Cok geçmiş olsun . İnşallah kisa bir zamanda hastaneden çıkacaksıniz .🙏
İnşallah 🙏🙏🙏

Sonrasında yapıyorlar diye biliyorum ama ,doktor mu dedi olmasın diye , yoksa siz mi yaptirmamaya karar verdiniz ?
Bağışıklık yetmezliği oldugu icin önermedi doktorumuz. Biz hiç bir canlı aşı yapmadık, her ay IVig alıyoruz, durumuz biraz farkli, sadece bu konuyu yazan hamina anlattım ki çok korku bir şey yok önemli olan vücut sıvısı kayıp etmesin .

Arkadaşlar 2 yaşındaki oğlum rota virüsüne yakalandı birşey yemiyor halsiz isal kusma sadce süt içiyor o da geri cikarmazsa süt tekrar bakteri üretir mı acaba bana yardımcı olur musubz

Merhaba 14 günlük kızım var.Rota virüsü aşısı hangi ayda ve nerede yapılıyor?

Back
X