- 10 Aralık 2019
- 50
- 19
- 38
- 28
- Konu Sahibi Sedagoncaak
Kızım 21 aylık rotavirüs oldu hastaneye yattık ne yapacağımi bilmiyorum çok halsiz huzursuz ve iştahsız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Seda , benim kızım da 7 aylık ken rotavirus bulaşmışti, bir hafta ya 10 gün süreç olur, ishal, kusmasi olur, ilk 4 gün, bir gün icinde 21 tane bebek bez kullanıyordum, o kadar sık sık ishal olurdu, serum veriyordular vücutta su kaybı olmasin . Cok geçmiş olsun . İnşallah kisa bir zamanda hastaneden çıkacaksıniz .Kızım 21 aylık rotavirüs oldu hastaneye yattık ne yapacağımi bilmiyorum çok halsiz huzursuz ve iştahsız![]()
İnşallahMerhaba Seda , benim kızım da 7 aylık ken rotavirus bulaşmışti, bir hafta ya 10 gün süreç olur, ishal, kusmasi olur, ilk 4 gün, bir gün icinde 21 tane bebek bez kullanıyordum, o kadar sık sık ishal olurdu, serum veriyordular vücutta su kaybı olmasin . Cok geçmiş olsun . İnşallah kisa bir zamanda hastaneden çıkacaksıniz .![]()
Aşı olduğu halde mi yakalandı bu hastalığa ?Kızım 21 aylık rotavirüs oldu hastaneye yattık ne yapacağımi bilmiyorum çok halsiz huzursuz ve iştahsız![]()
Yok yok biz aşı yapmamistikAşı olduğu halde mi yakalandı bu hastalığa ?
Oy pardon , sandım bana yazdınız, sorryYok yok biz aşı yapmamistik
Neden yaptırmadıniz sağlık ocakları ücretsiz yapıyor takip ediyorlar ?Yok yok biz aşı yapmamistik
Kizim hastanede yatıyordu o zamana yoğum bakimda , yatan hastalara aşı yapmıyorlar.Neden yaptırmadıniz sağlık ocakları ücretsiz yapıyor takip ediyorlar ?
Sonrasında yapıyorlar diye biliyorum ama ,doktor mu dedi olmasın diye , yoksa siz mi yaptirmamaya karar verdiniz ?Kizim hastanede yatıyordu o zamana yoğum bakimda , yatan hastalara aşı yapmıyorlar.
Bağışıklık yetmezliği oldugu icin önermedi doktorumuz. Biz hiç bir canlı aşı yapmadık, her ay IVig alıyoruz, durumuz biraz farkli, sadece bu konuyu yazan hamina anlattım ki çok korku bir şey yok önemli olan vücut sıvısı kayıp etmesin .Sonrasında yapıyorlar diye biliyorum ama ,doktor mu dedi olmasın diye , yoksa siz mi yaptirmamaya karar verdiniz ?
Bize olmaz canlı aşı yapmak, kızımda bağışıklık yetmezliği olduğu için. :)aferiiiin![]()
Benim çocuğumda 2 aylıktı yakalanmıştı.Hakikaten çok çok yıpratıcı bir süreç.Ama geçiyor.Cok geçmiş olsun.Kızım 21 aylık rotavirüs oldu hastaneye yattık ne yapacağımi bilmiyorum çok halsiz huzursuz ve iştahsız![]()
Çok geçmiş olsun . Tanıdıklarımın çocuklarından olanlar olmuştu zor bir süreç . Bol sıvı alması gerek .Kızım 21 aylık rotavirüs oldu hastaneye yattık ne yapacağımi bilmiyorum çok halsiz huzursuz ve iştahsız![]()
Malesef ücretli rota aşısı. Iki doz yaptırdık biz ilkine 320 tl gibi bisey ödemiştikNeden yaptırmadıniz sağlık ocakları ücretsiz yapıyor takip ediyorlar ?
İnşallah kısa zamanda iyileşir korkmayınKızım 21 aylık rotavirüs oldu hastaneye yattık ne yapacağımi bilmiyorum çok halsiz huzursuz ve iştahsız![]()
Rotavirüs aşısı ücretli bir aşı. Tek dozu en son 300 TL civarıydı.Neden yaptırmadıniz sağlık ocakları ücretsiz yapıyor takip ediyorlar ?