Merhaba kızlar. 7 ay 11 günlük bebeğim var. Sadece anne sütü veriyorum . Ek gıdaya 5 ay 3 haftalıkken başladım. Herşey güzel gidiyordu yumurta, peynir, patates ,kabak, havuç elma vs hepsini severek yerdi az az tabi. Kızım ilk dişlerini 4 aylıkken çıkardı. Üst iki diş çıkmaya başlayınca iştahı tamamen gitti kızımın. Şu anda 5 dişi var 6. Diş çıkmak üzere ama köpek dişi kaşınıyor. Üst dişler çıktığından beri hicbir şey yemek istemiyor yoğurdu seviyor sadece. Içine başka birşey eklersem yemek istemiyor. Çorba içirirken bile kaşığın yarışına yoğurt koyup öyle veriyorum başka türlü tadına bile bakmıyor.
Asıl sorun ise bu hafta yeni huylar çıkardı. Önceden elmayı cam rendeden geçirip veriyordum yiyordu. Su böreği verdiğimde yiyordu. Geçen hafta poğaça ici verdim onu da yedi. Bu hafta diline en ufak bir pütür gelse çıkarıyor . Eline elma veriyorum ısırıyor ama pütür çıkarıyor diliyle ne kadar yutuyor bilmiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ben bebeğimi nasıl alıştırıcam yardim edin hiç yemek istemiyor .
Asıl sorun ise bu hafta yeni huylar çıkardı. Önceden elmayı cam rendeden geçirip veriyordum yiyordu. Su böreği verdiğimde yiyordu. Geçen hafta poğaça ici verdim onu da yedi. Bu hafta diline en ufak bir pütür gelse çıkarıyor . Eline elma veriyorum ısırıyor ama pütür çıkarıyor diliyle ne kadar yutuyor bilmiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ben bebeğimi nasıl alıştırıcam yardim edin hiç yemek istemiyor .