Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende doktoruna sormayı düşünüyodum cnm sağol. Valla öle bi emiyor ki şapır şupur eşim dün bu kendini yicek gel emzir dedi verdim meme ama almadı3. Ayıngelişim özelliklerinden biri sanırım,benim kızımda parmağını emiyor,doktorunua götürdüğümde ben söylemeden doktor sormuştu parmağını emmeye başladımı diye..evet hatta bendoymağını düşünüyorum dediğimde açlıkla alakadı olmadığını söyledi.üzerine düşmemek müdahake etmemek gerekiyormuş çünkü ilerde karakterine etki ediyormuş,kendiliğinden bırakacakmış bakalım.ha buarada benhala parmak emdiğinde dayanamayıp meme teklif ederim,anne yüreği:)bazen alıyor bazen almıyor:)
Canım sakın mudahale etme ve im oğlumda öyleydi kendi kendine bıraktı sonra.Üzerine düşünce inat ediyorlar. Çocuk ile ilgili debeyimlerimi blogannemde paylaşıyorum ordan bakabilirsin3aylık kızım son günlerde parmağını emmeye başladı. Boş kaldıkça elini ağzına götürüyor açlıktanmı böyle yapıyodur( yoksa alışkanlık mı
3. Ayıngelişim özelliklerinden biri sanırım,benim kızımda parmağını emiyor,doktorunua götürdüğümde ben söylemeden doktor sormuştu parmağını emmeye başladımı diye..evet hatta bendoymağını düşünüyorum dediğimde açlıkla alakadı olmadığını söyledi.üzerine düşmemek müdahake etmemek gerekiyormuş çünkü ilerde karakterine etki ediyormuş,kendiliğinden bırakacakmış bakalım.ha buarada benhala parmak emdiğinde dayanamayıp meme teklif ederim,anne yüreği:)bazen alıyor bazen almıyor:)
Canım sakın mudahale etme ve im oğlumda öyleydi kendi kendine bıraktı sonra.Üzerine düşünce inat ediyorlar. Çocuk ile ilgili debeyimlerimi blogannemde paylaşıyorum ordan bakabilirsin[/QUOT
Oğlunuz parmak emmeyi ne kadar sürede bıraktı,benim kızım üç aylık, bir haftadır baş parmağını emiyor, bazen hafifçe alıyorum ağzından bakıp gülümsüyor,çok iştahla emiyor, aslında müdahale etmemek gerektiğini biliyorum ama parmağını emerken morartmaya başladı. Şaşkınım
Buyuk ihtimalle dişleri kaşınıyordur.Benimde oglusum 3 ay 3 gunluk. 1 hafta 10 gun once basladi. Bir parmak degil hepsini agzina sokmaya çalışıyor) ilk zamanlar bi kere yuzustu yatarken kolunu iştahla emiyodu , sonra bi ciglik atti. Kipkirmizi olmustu :) bugunde omzumu bi emdi. Damagini net hissettim. Yabasca cekincede kizdi. bikac dk sonra kendi cekti ama omzum mosmor
)) uyurken emmiyo , ac olduğundada emiyo. Disin mi kasiniyo oğlum diyorum
))
Buyuk ihtimalle dişleri kaşınıyordur.