bence zamanla geçer. tv'ye bakıyor, adını söyleyince bakıyorsa bence önemli bir şey yok. geçmiş olsun crkadaşım.
Benimde 7,5 aylik oğlum bunu bazen yapiyor bende korktum şimdi
Merhaba inanin ben bunu hiç kafaya takmamiştim sizin yazinizi okuyunca bende endişelenmeye başladim benim birde büyük oğlum var o bunu küçüklüğünde hiç yapmazdi...sizin ilk çocuğunuz mu bu?bide çok sik mi yapar bunu benimki arada yapar yani çok sik değil ne bileyim kötü düşünmek istemiyorum ya
Haklısın iyi düşünerek olmuyor malesef benimki daha emeklemiyor bile ama yuvarlaniyor inşallah en yakin zamanda ikisi de yürümeye başlar...benim yeğenim 18 aylikken yürüdü aslinda benim oğlum biraz tombiş belki ondan emeklemiyor tahlilerinizin temiz çikmasina sevindim allah hiç bir anneyi evladiyla sınamasın.
cevabın için çok teşekkür ederim.
merhabalar.. çocuğunuzun kafa sallaması ile ilgili bir mesajınızı gördüm. hala kafa sallıyor mu. benim oğlum 18 aylık şuan. 8 aylıkken kafasını sağa sola sallamaya başladı ve hala devam ediyor ama eskiye nazaran daha iyi. genelde oyun oynarken ya da mutluyken yapıyor. dikkatini tam odakladığında yapmıyor. Memorial hastanesi çocuk nöroloji profesörüne götürdük videoyu gösterirken onun yanında da yapmıştı. doktor güldü çocuk bunu oyun yapıyor korkulacak bişey yok dedi. Ne zaman gözlerde kayma ya da bayılma olursa o zaman korkun dedi hatta bize birkaç video gösterdi var mı bu tarz hareketleri dedi ama çok şükür öyle sıkıntılı hareketler yok sadece bi kafa sallaması var. ama sallama devam ediyor. siz o problemi atlattınız mı. atlattıysanız nasıl atlattınız bana bu konuda geri dönüş yapabilirseniz çok mutlu olurum.bizde de çok korku var daha bugün MR sonuçları için hastaneye gittik eşimle. MR sonuçları temiz cıktı eşim dayanamadı birde KBB ye götürdük orada da bir şey çıkmadı 3 haftadır aklımız gitti çok zor bir durumdayız aklımıza her şey geliyor.
MR her hangi bir zihinsel problem var mı diye çekildi o da şükürler olsun temiz cıktı anlayamadığım neden kafasını sağa sola sallıyor bir türlü çözemedik. Kuçaktayken yatarken bir sıkıntısı yok. Birde yürümeye henüz başlamadı cabası da yok o konuda da doktor çok tembel olduğunu söyledi düşün halimizi artık. Allah şifalar versin yavrularımıza..
Merhaba üstünden zaman geçmiş ama benim kuzımda da Çar. Sizinki geçti mi ?merhabalar.. çocuğunuzun kafa sallaması ile ilgili bir mesajınızı gördüm. hala kafa sallıyor mu. benim oğlum 18 aylık şuan. 8 aylıkken kafasını sağa sola sallamaya başladı ve hala devam ediyor ama eskiye nazaran daha iyi. genelde oyun oynarken ya da mutluyken yapıyor. dikkatini tam odakladığında yapmıyor. Memorial hastanesi çocuk nöroloji profesörüne götürdük videoyu gösterirken onun yanında da yapmıştı. doktor güldü çocuk bunu oyun yapıyor korkulacak bişey yok dedi. Ne zaman gözlerde kayma ya da bayılma olursa o zaman korkun dedi hatta bize birkaç video gösterdi var mı bu tarz hareketleri dedi ama çok şükür öyle sıkıntılı hareketler yok sadece bi kafa sallaması var. ama sallama devam ediyor. siz o problemi atlattınız mı. atlattıysanız nasıl atlattınız bana bu konuda geri dönüş yapabilirseniz çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?