Çocuk Hastalıkları bebegım onune gelene vuruyo...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

24papatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
518
0
66
39
Kastamonu
iyi geceler hanımlar...benım 17 aylık oğlum var.oldukça hareketlı.onune gelen herkese ben,babası,kuzenlerı cevredekı cocuklara herkese vuruyo.oyuncakları genelde atarak oynuyo yerı gelıyo onları vuruyo.çok sınırlı.nasıl davranmam gerekır anlatıyorum tabıkıde ama daha kavrayamıyo....herseyıde anlıyo bana parmagını sallıyo sakıncalı oldugunu bılıyo yanı.bu bır surecmı gecıcımı yanı.nasıl davranmam gerekır ...:26:

benim oğlumda 17 aylık...o da bazen vuruyo..oyuncakları yere çarpıyo falan...bana da bazen vuruyo ..haa bide en önemlisi sinirlenince saçını yoluyo..bunlar normal mi yaa...birisi bişey yazsa keşke

tecrubelı anneler yazsalar keske.sac yolmuyoda yerlere yatıyo yere vuruyo.inş gecıcı durumdur.aynı yasıt kuzenı var ustte oturuyolar onunla zıtlaşmayla basladı bebekken...

sızlere bır kıtap onerebılırım ben cok bılgılendım..
ıstersenız sızlerde okuyun..
cocukluk sırrı..
adem güneş..
okudugumda ne kadar yanlış bılgılenmışız hatalar yapmışız dedım kendıme..
radyoda 3 gun programı var..
radyonun adı..burc fm..
programın adı.. cocuk deyıp gecmeyın..
pazartesı sorular..
salı bebekler..
carşamba ergenler...
saat 9:30 da..
tekrarı gece 1 de..
ben netten dınlıyorumm.
umarım vakıt bulup bılgılenebılırsınız..
allah yardımcımız olsun..
amiin

Son düzenleme:
bebekler çevresini tanımak için böyle şeyler yapabiliyor.
zamanla bu davranışın ona bişey kazandırmadığını hatta ayıplandığını gördükçe vazgeçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…