- 27 Haziran 2021
- 315
- 130
- 34
Kızlar merhaba.Eşimle 1,5 yıldır bebiş istiyoruz.Ben 32 , eşim 33 yaşında .Size hikayemizi anlatıyım içimi dökeyim.Bende prolaktin yüksekliği sorunu var .Prolaktin için 1,5 yıldır dostinex tedavisi ve parledol tedavisi görüyorum.Prolaktin yüksekliğim sebebi hipofiz bezinde mikroadenom.2021 yılında prolaktınım yüksekken mayıs ayında hamile kaldım .Ve bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durdu ve hiçbir neden yokken.Ama hamile kalınca ilacı kestiler ve ekstra herhangibir tedavi uygulanmadı.O yüzden mi kalbi durdu bilemiyorm.Ben bebeğimi kaybedince kanda pıhtılaşma testi ve genetik testi yaptırdım bu yüzden mi bebeğimi kaybettim diye, sonuç temiz çıktı.Ve herkes bana ilk kürtajden sonra hemen hamile kalırsın vs demişti bana umut olmuştu.Ama tekrar hamilelikte yaşamadım 1 yıldır.Bazen düşünüyorum çocukken apandistim patlamıştı acaba tüplerde tıkanıklık mı yaptı diye bunun için de hsg çekineyim diyorum işten fırsat bulırsam tabi.Ve bebek olayı bsna imksnsız gelmeye başladı Bazı insanlar çok şanslı korunurken bile hamile kalıyor ben istediğim halde kalamıyorum.Düşünmeyim diyorum ama olmuyor.Ovülasyon testindede bu ay yumurtlama görmedim onu da anlamadım.Oysaki adetlerim düzenlidir.Eşimde akılıns bırakalım olur vs diyor ama ben bırakamıyorumAşılama yaptıralım diyorum olmadı ay çok zormuş bu süreç .Artık doğsun istiyorum.Tecrübelerinizi, yardımlarınızı, fikirlerinizi bekiyorum