- 9 Ağustos 2024
- 29
- 7
- 20
-
- Konu Sahibi uykusuzbwbek
Evde sigara içiliyor mu buna balkon dahilkızlar 10 aylık bebeğim var çok öksürüyor ciğerlere bakıldı temiz ama öksürüğü bitmıyor ne yapmalıyım ve idrar verdik temiz bugün kan sonuçlarımıza bakılcak
Alerji?kızlar 10 aylık bebeğim var çok öksürüyor ciğerlere bakıldı temiz ama öksürüğü bitmıyor ne yapmalıyım ve idrar verdik temiz bugün kan sonuçlarımıza bakılcak
kızlar 10 aylık bebeğim var çok öksürüyor ciğerlere bakıldı temiz ama öksürüğü bitmıyor ne yapmalıyım ve idrar verdik temiz bugün kan sonuçlarımıza bakılcak
kızlar 10 aylık bebeğim var çok öksürüyor ciğerlere bakıldı temiz ama öksürüğü bitmıyor ne yapmalıyım ve idrar verdik temiz bugün kan sonuçlarımıza bakılcak
hiç bekleme direk git oksijen ssviyesine baktır. çok geçmiş olsun bize bişey yok yok yok dediler gittiklerimiz 40 günlük öksürüyor dedik morardı artık bebek ciğer enfeksiyonu olmuş yavruma nerden nasıl bulaştırdıysak oksijen seviyesi düzslmiyor entübe edildi. allahım şifa versin bişey yok diyene inanma lğtfen saturasyona bol bol baktır lütfenkızlar 10 aylık bebeğim var çok öksürüyor ciğerlere bakıldı temiz ama öksürüğü bitmıyor ne yapmalıyım ve idrar verdik temiz bugün kan sonuçlarımıza bakılcak
ya kan idrar akciğer filmi hepsi bakıldı yada başka hastaneye gidicem artıkhiç bekleme direk git oksijen ssviyesine baktır. çok geçmiş olsun bize bişey yok yok yok dediler gittiklerimiz 40 günlük öksürüyor dedik morardı artık bebek ciğer enfeksiyonu olmuş yavruma nerden nasıl bulaştırdıysak oksijen seviyesi düzslmiyor entübe edildi. allahım şifa versin bişey yok diyene inanma lğtfen saturasyona bol bol baktır lütfen
benimkide aynı tam diş çıkarma allah yardımcımız olsunGeçmiş olsun, sanırım Buda bebeklerde yaygın benim bebeğimde 9 aylık öksürüyor, geniz eti akıntısı var yeğenim 1 yaşında oda aynı şekil hasta. Ve hiç bir şekilde 1 aydır yanyana gelmediler nasıl öyle hasta oldular anlamadık. Klimalar mahvetti bebişlerimizi, birde tam diş çıkarma dönemi
evet içilio balkondaEvde sigara içiliyor mu buna balkon dahil
alerji olmadığını söyledilerAlerji?
bize daha küçük normal dendi. temiz dendi sonuç ortada inşallah sizinkinde yoktur. hafif öksürük demeyin takip edinya kan idrar akciğer filmi hepsi bakıldı yada başka hastaneye gidicem artık
yani bi kaç güm daha takıp edip farklı hastaneye götürcem artıkbize daha küçük normal dendi. temiz dendi sonuç ortada inşallah sizinkinde yoktur. hafif öksürük demeyin takip edin
gerçekten dediğiniz gibi farklı hastaneye gittim ve çoçuğumun akciğerlerine enfeksıyon inmiş ilaç hava verıyorum ve burnu çok akıyo ne yapabılırımya kan idrar akciğer filmi hepsi bakıldı yada başka hastaneye gidicem artık
farklı hastaneye götürdüm hem emfeksıyon inmiş akcığerıne hemde alerjisş varmış zytrc verdıleralerji olmadığını söylediler