K
KüçükAnne_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KüçükAnne_
-
Ya kızlar bebeğim nezle oldu burnu fena halde tıkanık ve fizyolojik damla hiç bi işe yaramıyor.doktoru aradım ve anlatttım durumu otrivine pediatrik damla verdi ama bu damla 6 aydan sonra kullanılırmıs biz sadece üçgün günde 3 kez 1damla kullanıcaz böyle önerdi zor durumlarda kullanılırmış.eczacıda eşime 1 yaşından sonra kullanılıyor vede yan etkisi fazla demişkafam karıştı.yavrum benim hapşuruyo öksürüyo minicik ağzıyla.kızlar başka neyapabilirim erken atlatması için bebeğim henüz 3 ay 15 günlük.annesütü ve mama alıyor sütüm yeterli değil cevap lütfen geçiren anneler:1no2: eşimde buyuzden kavga etti benle hangi anne bebeğini isteyerek ve bilerek hasta ederki ağlamaktan harap oldum ve o çekti gitti senağlama
hala geçmedi burnu cok tıkalı zaten dogdugundan beri tıkalı burnu şimdi hasta oldu daha beter fizyolojik damla birişe yaramadı dogdugundan beri.dediklerinizi yapıyorum ıhlamurda verdim bakalım umarım erken atlatır.gecede beraber uyuduk .bu gece beşiğine koyucam ama korkuyorumevet sevhan o vitamin damlasından aldık ama eşim sormamış kaç damla oldugunu doktorumuzda bugun yok yarın arayıp sorucam sen kaç damla kullanıyordun? eşim ve annemde sürekli kızımı hasta ettin diyorlar iyice çıldırıyorum.
o kadar dikkat etmemize rağmen sakınan göz misali önce eşim,sonra ben,sonra da daha 5. ayına girmemiş oğlum nezle olduk dün bugün hep hapşurdu sol gözünden yaş geliyor hep.. tonimer 2 damla damlattık burnunun iki deliğine, o da denk gelebildiyse ben portakal suyu vs içiyorum, ilaç da kullanamıyorum emzirdiğimden.. doktorunu aradık peditus dedi ama içime sinmiyor ilaç vermek..almadık peditusu.. şu nazal aspiratörle çekmeye çalıştık ama durmuyor ki tam yapalım.. 1 çay kaşığı ıhlamur da verdim ama hala akıyor hem burnu hem sol gözü.. ben desen benim de burnum akıyor..ooof of.. bebeğimin nezlesi ne zaman geçecek? ekstra önereceğiniz bişey var mı?
meraba,
benim kızım 13 günlükken nezle oldu. doktor bize once soguk buhar önerdi. buhar makinesi aldık evimizde odasında duruyor 24 saat calıstıyoruz. birde otribebe denen bir aspiratör önerdi doktorumuz onu aldık eczaneden onunla sürekli burnundakileri çektik öyle iyileşti yavrum. simdi 48 günlük yine grip oldu otribebeyi yine kullanıyoruz gayet memnunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?