• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim neden Uyumuyor..?

Leose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
105
1
46
Danimarka
Merhaba Guzel anne ve anne adayLari.. Benim 1 aylik bir kizim var gecemiz gunduzumuz artik cekilmez hale geldi.. Bebegim geceleri yaklasik 2-3 saat uyuyor tabiki araliksiz deyil 2-3 kez uyaniyor bu surecte.. Gunduzleri hic uyumuyor bikac dakka kucagimda daliyor birde bakiyorum uyanmis artik kollarimi kaldiramaz oldum.. Gaz sancisi cektigimizi sanmiyorum cunku bebegim aglamiyor sadece kucak istiyor.. Ne Yapacagimi sasirdim ayrica 7 yasinda bir kizim var onunla hicmi hic ilgilenemez hale geldim.. Basimi kasicak zaman bulamiorum desem yeridir.. Bu gibi durumda olan varmi aranizda veya ne gibi onerileriniz olabilir... Her careyi denedim uyumuyor.. 1 aylik bebek gunde 15-16 saat uyumasi gerekirken bizimki neden 4-5 saat uyuyor...:olmaz:

Merhaba Guzel anne ve anne adayLari.. Benim 1 aylik bir kizim var gecemiz gunduzumuz artik cekilmez hale geldi.. Bebegim geceleri yaklasik 2-3 saat uyuyor tabiki araliksiz deyil 2-3 kez uyaniyor bu surecte.. Gunduzleri hic uyumuyor bikac dakka kucagimda daliyor birde bakiyorum uyanmis artik kollarimi kaldiramaz oldum.. Gaz sancisi cektigimizi sanmiyorum cunku bebegim aglamiyor sadece kucak istiyor.. Ne Yapacagimi sasirdim ayrica 7 yasinda bir kizim var onunla hicmi hic ilgilenemez hale geldim.. Basimi kasicak zaman bulamiorum desem yeridir.. Bu gibi durumda olan varmi aranizda veya ne gibi onerileriniz olabilir... Her careyi denedim uyumuyor.. 1 aylik bebek gunde 15-16 saat uyumasi gerekirken bizimki neden 4-5 saat uyuyor...:olmaz:

bu işin püf noktası sadece sabır. üç çocuk anası olarak sana tavsiyem sabreden derviş muradına ermiş. gerçi daha ben de eremedim:teytey:

valla ben işe uykusuz geliyorum benim kız 10 aylık oldu eğer emziriyorsan ondan da uyumuyordur. bazı bebeklerde anne sütü gaz yapıyo :1:

Bence bebegınz kucaga fena halde alısmıs onun ıcın kucaktan ınınce uyumuyo bır kaç gun sabredın ve kucagınıza almamaya calısın zor olucak ama hem onun hem kendınız ıcın bunu deneyın belkı alısır ablam öle alıstırdı cok agladı ama alıştı cok sukur

1 aylık bebegın kucaga alışacagını sanmıyorum emıyormu pekı gazı yeterınce cıkmıyor olabılır bulundugu ortamda onu rahasız eden bışey olabılır cok sıcak yada aydınlık olması gıbı.bazı bıtkısel gaz ılacları varkı ıcındekı bazı bıtkı ozlerı bebegın rahatlayıp uyumasını saglıyor onları deneyebılrısınız yada ıyı geceler cayları var onları deneyın.ben bazen bebegı yatırıp yanına yatıyordum ve emdırıyordum öyle uykuya dalıyordu ılk 4 ay bole sorunla olabılıyormuş.sabredım ıns.

Back