- 12 Mart 2022
- 48
- 23
- 34
Arkadaslar merhaba benim bebeğim 2 ay 1 haftalık 3 gündür kakasını yaparken inanılmaz ağlıyor morarana kadar ağlıyor ağlarken biraz biraz kakası geliyor o kadar. Kabız değil çünkü kakası sıvı ve koyu sarı renkli. Bu zamana kadar günde 2 defa kesin bazen 3 4 kere bile yapardı ama şimdi az az yapıyor onda biraz rahatlıyor sonra tekrr bi ıkınma, sürekli ağlama, ağlamadıgı zaman bile suratı asık. Bugün doktora gittik olabilir dedi baska bişey demedi napacagımızı sasırdık. Zaten gündüz 40 dakika uykuyla geceye kadar duruyor gözleri kapanıyor kucagımızda ama yatırınca ağlıyor. 10 dakika ancak uyuyor. Gece 12 den sonra sabah 7bucuga kadar 1 kez emmeye kalkıyor o kadar. Tabi uykuya dalması cok ugrasturıyor orası ayrı karın masajı yapıyordum göbek deliği hafif şiştiği için doktor masaj yapmayın dedi. E bu cocuk kaka yapamıyor, gaz zaten çözümsüz sorunumuz ilaç yok masaj yok napcaz bilmiyorum. Biogaia ve sab simplex damla kullanıyordum. Sab simplex sancışandırdıgı için nurs harveys e gecti bugün daha almadım. Bu sorunları yasayan var mı fikirlerinize ihtiyacım var? Ha bu arada kimyon rezene anason hepsinden verdim sadece anne sütü veriyorum bende içiyorum hepsinden