L Leyla 21 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Haziran 2023 3 1 1 24 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla 21 #1 2 yaşindaki çoçuğum ishal, hanği ilaci vermeleyim? Lütfen bana yardimci olurmusunuz?
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.814 21.452 238 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla 21 #2 Doktora götürün, sebebine baksınlar ona göre bağırsak düzenleyici verirler. Lütfen kafanıza göre bir şey vermeyin, belki önemli sebebi vardır alerji gibi
Doktora götürün, sebebine baksınlar ona göre bağırsak düzenleyici verirler. Lütfen kafanıza göre bir şey vermeyin, belki önemli sebebi vardır alerji gibi
L Leyla 21 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Haziran 2023 3 1 1 24 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla 21 #3 Evet haklisiniz Seher hanim
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.814 21.452 238 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla 21 #4 Leyla 21 .!.: Evet haklisiniz Seher hanim Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz pişik kremi de sürün, benimkiler ishal olunca pişik oluyorlar. Hatta şuan epey pişik oğlum, diş kaynaklı ishali var
Leyla 21 .!.: Evet haklisiniz Seher hanim Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz pişik kremi de sürün, benimkiler ishal olunca pişik oluyorlar. Hatta şuan epey pişik oğlum, diş kaynaklı ishali var
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.722 En iyi cevaplar 2 74.002 598 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla 21 #5 Leyla 21 .!.: 2 yaşindaki çoçuğum ishal, hanği ilaci vermeleyim? Lütfen bana yardimci olurmusunuz? Genişletmek için tıkla... Kafanıza göre ilaç vermeyin, ishalin müdahaleyle kesilmesinin zararlı olduğu durumlar var. Doktora götürün sebebine baksın
Leyla 21 .!.: 2 yaşindaki çoçuğum ishal, hanği ilaci vermeleyim? Lütfen bana yardimci olurmusunuz? Genişletmek için tıkla... Kafanıza göre ilaç vermeyin, ishalin müdahaleyle kesilmesinin zararlı olduğu durumlar var. Doktora götürün sebebine baksın
L Leyla 21 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Haziran 2023 3 1 1 24 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla 21 #6 Seher Domestos Tatlim .!.: Ne olur ne olmaz pişik kremi de sürün, benimkiler ishal olunca pişik oluyorlar. Hatta şuan epey pişik oğlum, diş kaynaklı ishali var Genişletmek için tıkla... Evet hep bez değiştirdiğimde pişik kremi sürüyorum ne olur ne olmaz diye. Benim kizim karpuzu çok seviyor karpuzdan dolayi ishal olduğunu düşüniyorum
Seher Domestos Tatlim .!.: Ne olur ne olmaz pişik kremi de sürün, benimkiler ishal olunca pişik oluyorlar. Hatta şuan epey pişik oğlum, diş kaynaklı ishali var Genişletmek için tıkla... Evet hep bez değiştirdiğimde pişik kremi sürüyorum ne olur ne olmaz diye. Benim kizim karpuzu çok seviyor karpuzdan dolayi ishal olduğunu düşüniyorum
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.814 21.452 238 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Leyla 21 #7 Leyla 21 .!.: Evet hep bez değiştirdiğimde pişik kremi sürüyorum ne olur ne olmaz diye. Benim kizim karpuzu çok seviyor karpuzdan dolayi ishal olduğunu düşüniyorum Genişletmek için tıkla... Olabilir, karpuzu kesin bir süre. Benimkileri bi ara havuç suyu pişik yapıyordu, 2 ay kadar vermedim tekrar vermeye başladığımda bi problem olmadı şükür
Leyla 21 .!.: Evet hep bez değiştirdiğimde pişik kremi sürüyorum ne olur ne olmaz diye. Benim kizim karpuzu çok seviyor karpuzdan dolayi ishal olduğunu düşüniyorum Genişletmek için tıkla... Olabilir, karpuzu kesin bir süre. Benimkileri bi ara havuç suyu pişik yapıyordu, 2 ay kadar vermedim tekrar vermeye başladığımda bi problem olmadı şükür