Çocuk Hastalıkları Bebeğim neden ishal oluyor?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Leyla 21

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
3
1
1
24
2 yaşindaki çoçuğum ishal, hanği ilaci vermeleyim? Lütfen bana yardimci olurmusunuz?

Doktora götürün, sebebine baksınlar ona göre bağırsak düzenleyici verirler. Lütfen kafanıza göre bir şey vermeyin, belki önemli sebebi vardır alerji gibi

Ne olur ne olmaz pişik kremi de sürün, benimkiler ishal olunca pişik oluyorlar. Hatta şuan epey pişik oğlum, diş kaynaklı ishali var
Evet hep bez değiştirdiğimde pişik kremi sürüyorum ne olur ne olmaz diye. Benim kizim karpuzu çok seviyor karpuzdan dolayi ishal olduğunu düşüniyorum

Evet hep bez değiştirdiğimde pişik kremi sürüyorum ne olur ne olmaz diye. Benim kizim karpuzu çok seviyor karpuzdan dolayi ishal olduğunu düşüniyorum

Olabilir, karpuzu kesin bir süre.

Benimkileri bi ara havuç suyu pişik yapıyordu, 2 ay kadar vermedim tekrar vermeye başladığımda bi problem olmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…