How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi Bebeğim ne emiyor ne ek gıda yiyor. Lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minikbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
14
0
36
Kayseri
merhabalar arkadaslar..7 aylık kızım var.4 aylıkken ek gıdalara yavaş yavaş başlamıştım..ama şu son 2 haftadır hiç bişey yemiyor..yedirirken canım cıkıyor,ağzında tutuyor dışarı geri veriyor,reklam acıyorum oyun oynatıyorum ama yemiyor.2 kaşık alıyor geri bırakıyor.ve buna rağmen beni emmeside azaldı.doymuyor geceleri 3-4 kere uyanmaya başladık doymuyor. ne yapacağımı şaşırdım..benm gibi bebeği olan anneler ltfen yardımınızı bekliyorummmm....

benim kızımda dokuz aylık yedirene içrene kadar göbeğim çatlıyor. bu sabahta hiç bişey yemedi çıldırttı beni. ağlıyor resmen yemek verme diye. çok zor çözümü olan varsa bende çok sevinirim. sana da Allah kolaylık versin çok zor çokk.

mrb arklar bebeklere yemek yedirmke malesef kolay olmuyo benim kızım 14 aylık ve bende yedirirken çok şey deniyorum reklam çizgi flim pepee vs daldığı zaman açıyo ağzını bazen yemezsen pepee yer diyorum pepee ye hayıy dio açıyo ama sizin bebişler küçük biraz daha anlamayabilirler diş çıkarma zamanları olabilir mutlaka acıkıcaklardır o zaman tekrar deneyin emeklemeye gelince benim kızım hiç emeklemeden yürüdü yeterki allah yürü ya kulum desin sabırlı olmakda yarar var.

Benim bebeğim de 6 aylık o da çok iştahsız. Zaten biberonu almadığı için kaşıkla veriyorum sütü dahil. Bu yüzden günlük alması gereken sütü alamıyor. Meyve sebze püreleri de zaten doyacak kadar verilmiyor. Ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Benim bebeğim de 6 aylık o da çok iştahsız. Zaten biberonu almadığı için kaşıkla veriyorum sütü dahil. Bu yüzden günlük alması gereken sütü alamıyor. Meyve sebze püreleri de zaten doyacak kadar verilmiyor. Ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

canım benim bebeğimde biberon tutmuyodu sonra silikon uçlardan aldık ozaman tutmaya başladı bizde rahatladık sende dene istersen

merhabalar arkadaslar..7 aylık kızım var.4 aylıkken ek gıdalara yavaş yavaş başlamıştım..ama şu son 2 haftadır hiç bişey yemiyor..yedirirken canım cıkıyor,ağzında tutuyor dışarı geri veriyor,reklam acıyorum oyun oynatıyorum ama yemiyor.2 kaşık alıyor geri bırakıyor.ve buna rağmen beni emmeside azaldı.doymuyor geceleri 3-4 kere uyanmaya başladık doymuyor. ne yapacağımı şaşırdım..benm gibi bebeği olan anneler ltfen yardımınızı bekliyorummmm....

benim kızım da 7 aylık ve seninle aynı durumdayım sana tavsiyem idrar tahlili ve kültürü yaptır benim kızda enfeksiyon çıktı antibiyotikle 7 günde atlattık çok şükür iştahı yerine geldi tabi 1 hafta sonra soğuk alğınlığı geçirdi birde diş çıkarıyor bunlarda iştahsızlık yaptı bende, 4. ayda başladım ama malesef 1 aydır ek gıda nerdeyse yediremiyorum bir-iki gündür az az başladım tekrar bakalım inşallah yer çok zor yemeyen çocuk allah yardımcısı olsun herkesin....

bebeklerde iştahsızlık için artık bir çok vitamin şurupu çıktı hangisini kullancağımızı şaşırdık valla balık yağlı olanları öneriyorlar

Back