Çocuk Hastalıkları bebeğim nasıl emekleyecek?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

baby_on_board

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
42
1
36
İstanbul
kızlar bebeğim 8,5 aylık, en baştan beri yüz üstü dönmeyi sevmedi. o nedenle sürünme emekleme gibi hareketlere de hala geçemedi. bebeği böyle olan var mı? ben son zamanlarda sevmese de yüz üstü bırakıp ağlamadan öyle dursun diye oyalamaya çalışıyorum, bunun sonucunda geri geri biraz süründü. bebeğimin emeklemesi için ne yapabilirim? oturur pozisyondayken birşeye uzanmak için öne doğru atlıyor emekleme pozisyonunda öyle bekliyor sonra yere kapaklanıp ağlamaya başlıyor. emeklemeye ilk geçiş nasıl olur, bebeği böyle dönmeden sürünmeden emekleyen yada yürüyen var mı?

cnm bence hiç takılma böyle şeylere..
benim kzımda yaklaşık 8,5 aylık 17 ağustos doğumlu oda emeklemiyor..yüz üstü yatırdığımda biraz öyle duruyor sonra tekrar sırt üstü atıyor .öyle öyle halının üstünde yuvarlanıyor oyun oynuyor..
zamanı gelince emkler..hem bazı çocuklar emeklemeden bir anda yürüyor..
bunlarında zamanı vardır..ilk çocuğum 13 aylıkken yürümüştü..

cnm bence hiç takılma böyle şeylere..
benim kzımda yaklaşık 8,5 aylık 17 ağustos doğumlu oda emeklemiyor..yüz üstü yatırdığımda biraz öyle duruyor sonra tekrar sırt üstü atıyor .öyle öyle halının üstünde yuvarlanıyor oyun oynuyor..
zamanı gelince emkler..hem bazı çocuklar emeklemeden bir anda yürüyor..
bunlarında zamanı vardır..ilk çocuğum 13 aylıkken yürümüştü..

canım benimki dönmüyor işte öyle oyun oynamıyor, sadece oturmayı seviyor. ama çevresine karşı meraklı ve ilgili olduğu için istediği yere gidememek hareketsiz olmak onu sinirlendiriyor. bende hani emeklemeye geçişini desteklemek için yapabilceğim birşey var mı diye merak etmiştim

Back