canım kızım miskokulu bengüm hastanede yatıyor bronşiyolit oldu senağlama canım çook sıkılıyor çook aglıyorum dayanamıyorum senağlama ben bebegim dogdugunda griptim şimdi bebegime geçti hastanede yogun bakımda yatıyor ooo miniçik bedeni mis kokulum çook öksürüyor doktor hastanede kalsın serum oksijen verelim dediler ve bebegimizi 14 günlük kızımızı hastanede bıraktık evdeyiz ama aklım herşeyim onun yanında aglamaktan artık gözlerim agrıyor içim yanıyor ALLAH kimseye evlat hasreti çektirmesin bugün hastaneye yatırdık 2 gün kalacakmış her gecen saniye bana asır geliyor benim canım yanıyor içim gidiyor. ölüyorum remen biraz içim rahatlasın dertleşeyim diye sizlerle teyzeleiyle paylaşayım dedim senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım kızım miskokulu bengüm hastanede yatıyor bronşiyolit oldu senağlama canım çook sıkılıyor çook aglıyorum dayanamıyorum senağlama ben bebegim dogdugunda griptim şimdi bebegime geçti hastanede yogun bakımda yatıyor ooo miniçik bedeni mis kokulum çook öksürüyor doktor hastanede kalsın serum oksijen verelim dediler ve bebegimizi 14 günlük kızımızı hastanede bıraktık evdeyiz ama aklım herşeyim onun yanında aglamaktan artık gözlerim agrıyor içim yanıyor ALLAH kimseye evlat hasreti çektirmesin bugün hastaneye yatırdık 2 gün kalacakmış her gecen saniye bana asır geliyor benim canım yanıyor içim gidiyor. ölüyorum remen biraz içim rahatlasın dertleşeyim diye sizlerle teyzeleiyle paylaşayım dedim senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
çok geçmiş olsun canım korkuttun şimdi beni kafam karıştı ama bir hafta oldu ben doğum yapalı hala hastanede oğlum yarın taburcu olacak inşl.yani hala evimize gelemedi bile bebeğim korktuğum konuya gelince bende gribim demişsin ya senden geçmiş kızına demekki bizim içinde böyle bir tehlike söz konusu . bu arada sen normalmi sezeryanmı oldun sezeryan olanlar genelde bu sorunu yaşıyor sanki etrafımda gördüğüm kadarıylacanım kızım miskokulu bengüm hastanede yatıyor bronşiyolit oldu senağlama canım çook sıkılıyor çook aglıyorum dayanamıyorum senağlama ben bebegim dogdugunda griptim şimdi bebegime geçti hastanede yogun bakımda yatıyor ooo miniçik bedeni mis kokulum çook öksürüyor doktor hastanede kalsın serum oksijen verelim dediler ve bebegimizi 14 günlük kızımızı hastanede bıraktık evdeyiz ama aklım herşeyim onun yanında aglamaktan artık gözlerim agrıyor içim yanıyor ALLAH kimseye evlat hasreti çektirmesin bugün hastaneye yatırdık 2 gün kalacakmış her gecen saniye bana asır geliyor benim canım yanıyor içim gidiyor. ölüyorum remen biraz içim rahatlasın dertleşeyim diye sizlerle teyzeleiyle paylaşayım dedim senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?