Bebeğim midesini üşüttü galiba acil yardım!!!

Biri30

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
28
3
288
Azerbaycan
Arkadaşlar merhaba. 2 ay 10 günlük bebeğim var. 10 gundur yemeğini yarı yarıya azaltdı yediremiyorum. sutum yetmediği için mama da veriyorum. 120-150 cc içiyordu, şimdi 60 cc zorla içiriyorum. Burnu hep tıkalı serum fizyolojik kullanıyorum 1 aydır fayda etmedi. Bogazına bişey takılmış gibi durmadan yutkunuyor ve her gun kusuyor. Kustugu zaman fazla kusuyor sonra halsizleşiyor ve rengi beyazlıyor. Cok korkuyorum. Acaba nesi var, midesini mi üşüttü? Doktoru aradım randevu alamadım, en erken cuma gunune yer varmış. Bilgisi olan varsa, lutfen yardım etsin. ne yapa bilirim?

Mesajini simdi okuyabildim canim, bugun kontrole gidebildiniz mi? Okuduklarimdan ilk aklima gelen bebisinin reflusu olabilecegi. Doktor ne dedi merak ettim, insallah bebegin bir an once iyilesir.

Mesajini simdi okuyabildim canim, bugun kontrole gidebildiniz mi? Okuduklarimdan ilk aklima gelen bebisinin reflusu olabilecegi. Doktor ne dedi merak ettim, insallah bebegin bir an once iyilesir.

giitik canım. bişeyi yok dedi. zaten doktora gittiğimiz gün o kadar iyiydi ki. doktor bu çocuğun hiç bir şeyi yok diyor. Orda mama falan yedirdik hepsini içti, gülücükler attı. Eve geldik 1 gün geçti, mama yediremiyorum. Şimdi de bu derd çıktı. Mamayı agzına alınca ağlamaya başlıyor, ne yapacagımı şaşırdım.

Verdigin mamanin markasini degistirsen, farkli bir marka denesen? belki verdigini sevmemistir. Bir de uyurken vermeye calis sutunu, o zaman icebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…