bebeğim memeyi tutmuyor

baderose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
26
2
24 günlük bir oğlum var memeyi tutmuyor sagip veriyorum oda çok zor oluyor tutması için ne yapabilirim yardım edin bu sorun karşılaşan anneler

İyi akşamlar ne yazıkki bende aynı sorunu yaşıyorum 4.5 aylık bebeğim ve hala tutmuyor sağarak veriyorum

Benimde bebegim 28 gun sonra tuttu cok ugrastim hep sut sagdim biberonla verdim oyle gecti 1ay.sonra biberonun ucunu gogusume taktim bebegim biraz oyle emdi hizlica biberonun ucunu cektim gogusumu tuttu:) bende oyle ise yaradi bi deneyin istersrniz

Bende hep sağdim.tutmadı kızım erken ve sezeryan doğumdan dolayı azdıda sütüm iyice kesildi.sadece 2 ay anne sütü alabildi kızım.malesef bence inat ederek tutturmaya calısın.benim kızım bide 8.güm yoğunbakıma alınınca 8 gün kaldı iyice azaldı sütüm sonrasında artıramadım

Kızlar silikon göğüs uçları var onlardan alın benim bebeğim de birini Tutamıyordu onla veriyordum 2 hafta sonunda bebeğim emmeye alısinca inat ettim acken orayı verdim ama bebeği kucağımda yastığa yatırıp ağzına veriyordum birde silikon ucu kullanırken göğüs ucu biraz çıkınca ucu çıkarıp öyle veriyordum inat edin biraz hala uykuluyken o tarafı zor alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…