Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim memeyi reddedyor mamayla besliyorum mama zararlı diyorlar ne yapmalıyım yada sadece mamayla büyüten var mı
- Konu Sahibi fozge93
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ağustos 2022
- 2.918
- 3.430
- 63
Sadece mamayla beslenen o kadar çok bebek var ki. Hatta mama bulamayıp yemek sularıyla beslenen bebekler de var. Emmiyorsa veya sütün yoksa napcaksın mecbur mama vereceksin aç mı kalsın. Sen elinden geleni yap sütün varsa sağım yap azalmasın biberonla içirirsin. Uyku aralarında uyandırmadan emzirmeyi deneyebilirsin. Meme ucuna mama damlatırsan belki o sayede de emebilir denemekte fayda var.Merhabalar bebeğim 2aylık oldu hala memeyi almıyo mecbur mama veriyorum emmesi için her yolu denedim emmiyo ve kendimi suçlu hissediyorum herkes emzirmiyon diye baskı yapıyorlar sanki bilerek vermiyormuşum gibi davranılıyo bi tek mamayla ben mi besliyorum diye düşünüyorum
- 23 Şubat 2022
- 405
- 287
- 33
maddi imkanınız varsa emzirme danışamanından eğitim alın emzirme kampına filan sokuyorlar yaşadığınız şehirde filan vardır belki.imkan yoksa da uyurken verin kaşık biberon kullanın biberon kolayına geliyor memyi istemiyor mutlaka sağım yapın sütünüz azalmasınMerhabalar bebeğim 2aylık oldu hala memeyi almıyo mecbur mama veriyorum emmesi için her yolu denedim emmiyo ve kendimi suçlu hissediyorum herkes emzirmiyon diye baskı yapıyorlar sanki bilerek vermiyormuşum gibi davranılıyo bi tek mamayla ben mi besliyorum diye düşünüyorum
- 23 Şubat 2022
- 405
- 287
- 33
- 23 Şubat 2022
- 405
- 287
- 33
Sütüm çok az geliyor yinede sağım yapıyorum en fazla 30ml doluyor ama işte çevre korkutuyor mamayla beslersen hasta olur diyeSadece mamayla beslenen o kadar çok bebek var ki. Hatta mama bulamayıp yemek sularıyla beslenen bebekler de var. Emmiyorsa veya sütün yoksa napcaksın mecbur mama vereceksin aç mı kalsın. Sen elinden geleni yap sütün varsa sağım yap azalmasın biberonla içirirsin. Uyku aralarında uyandırmadan emzirmeyi deneyebilirsin. Meme ucuna mama damlatırsan belki o sayede de emebilir denemekte fayda var.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinmaddi imkanınız varsa emzirme danışamanından eğitim alın emzirme kampına filan sokuyorlar yaşadığınız şehirde filan vardır belki.imkan yoksa da uyurken verin kaşık biberon kullanın biberon kolayına geliyor memyi istemiyor mutlaka sağım yapın sütünüz azalmasın
Denedim emmiyor çok videolar izledim uyguladım olmuyorbebeğin daha küçük eds yöntemini deneyeblrsin. çok fayda gören var. youtube de bunlarla ilgili çok video var
- 27 Ağustos 2022
- 2.918
- 3.430
- 63
O çevrendeki cahil insanları duymazdan gel dedikleri doğru değil. Pompanın çektiği miktarla bebeğin çektiği miktar bir olmuyor. Süt artırıcı destekleri kullan ve sağıma devam et. Yukarıdaki üye emzirme danışmanı önerisinde bulunmuş imkanınız varsa iyi olur.Sütüm çok az geliyor yinede sağım yapıyorum en fazla 30ml doluyor ama işte çevre korkutuyor mamayla beslersen hasta olur diye
- 23 Şubat 2022
- 405
- 287
- 33
Ablamın iki çocuğu memeden ayrılmayan bebeklerdi iki yaşına kadar doğru düzgün bir şey bile yemezlerdi ona rağmen ateşleri 40’ı bulur hastalandıklarında. evet anne sütü önemli ama beş tane parametre varsa bunlardan bir tanesi anne sütüdir güçlü bağışıklık için. hiçbir şey tek başına etkili değildir.Sütüm çok az geliyor yinede sağım yapıyorum en fazla 30ml doluyor ama işte çevre korkutuyor mamayla beslersen hasta olur diye
- 23 Şubat 2022
- 405
- 287
- 33
- 23 Şubat 2022
- 405
- 287
- 33
Benim sutum olmadi ne yaptimsa az geldi yetmedi mama vermek zorunda kaldim cunku doymuyordu 5 aylik olana kadar anne sutu mama ile devam ettik sonra memeyi redetti sadece mama ile devam ettim suan 22 aylik hala mama icer inan hastalik nedir bilmeyiz dogdugundan beri bir kere bile atesi cikmadi kendini uzme cok bilenlere karsi kulagini kapat
- 14 Mart 2024
- 121
- 74
- 13
Sadece şimdilerde değil eskiden de mama ile büyüyen bir sürü bebek varmış. Hatta mamanın olmadığı zamanlar zararlı oluğunu bilmeden inek sütü verirlermiş emmeyen bebeklere. O yüzden toz pembe gibi gözükse de herkes anne süüt ile büyümedi. Çoğu ülkede annelerin dinlenmesi için geceleri mama verilmesi öneriliyor. karma şekilde büyütülüyorlar. Durum bu ise bence kendinize yüklenmeyin önemli olan bebeğin ihtiyacının giderilmesi. Bebek aç değilse gerisi yoluna girecektir. Zaten bir süre sonra da ek gıda başlayacaksınız zaman geçip gidecek hızlıca.
- 17 Mart 2022
- 2.251
- 2.021
- 63
- 39
Sağım işini siklastirirsaniz sütünüz artar. Gece gündüz aksatmadan 3 saatte bir sağım yapın. Günde bir defada süper sağım şeklinde
20 dk sağ ,10dk dinlen
10 dk sağım yap 10 dk dinlen
10 dk sağım yap
Şeklinde akşamları yaparsanız daha iyi olur. Hatta eller serbest kablosuz sağım makinaları var koy calistir her işinizi yapın. Siz bile inanamazsiniz çıkan süte. Ben iki çocuğumu mama ile büyüttüm sonuncuyu emzirmeyi başardım. Biberon meme reddine sebep olduğundan emzirememe nedenim. Sıkıntı değil yani.
20 dk sağ ,10dk dinlen
10 dk sağım yap 10 dk dinlen
10 dk sağım yap
Şeklinde akşamları yaparsanız daha iyi olur. Hatta eller serbest kablosuz sağım makinaları var koy calistir her işinizi yapın. Siz bile inanamazsiniz çıkan süte. Ben iki çocuğumu mama ile büyüttüm sonuncuyu emzirmeyi başardım. Biberon meme reddine sebep olduğundan emzirememe nedenim. Sıkıntı değil yani.