Bebek Beslenmesi Bebeğim memeyi alır almaz uyuyor!!!Yardım edin lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
2 aylık oğlum çok uykucu memeyi alır almaz uyuyor.Uyandırmaya çalışıyorum, birazcık emiyor ve yine dalıyor. (gece bile) Yatırıyorum, karnı aç olduğundan herhalde 5-10 dk ya uyanıyor.Sütüm azalmasın diye sağıp vermeye çalışıyorum ama o da çok zor. Zaten gürül gürül fışkıran süt azalmaya da başladı. Memeyi tutmaya çok zor alışmıştı. 1 ay mücadele verdik ama şimdi memeyi tutabiliyor fakat uyuyor. Kafayı yemek üzereyim. Oğluşumu besleyemiyorum ne olur bana akıl verin..senağlama

emeken bazen benimki de uyuyakalıyor. Burnunu kulağını sıkıyorum saçını sıvazlıyorum uyanıyor biraz daha emiyor tekrar dalıyor. Böyle böyle emzirmeye çalışıyorum. ışe yarıyor. Ayrıca iyice uyandığında meme vermeye çalış uykusunu almış olduğundan belki daha iyi emer.

Benim kızım da emerken uyurdu, hatta bazen uyusun diye özellikle emzirirdim. Belki emzirdiğin ortamı değiştirebilirsin, biraz daha aydınlık, gürültülü olursa daha zor dalabilir uykuya. bir de bebekler büyüdükçe emme süreleri azalıyor, zaten memeyi 5 dk da boşaltıyorlar. 5-10 dk sonra uyanması gazdan da olabilir..
Zaten eğer bebeğin aç kalıyorsa deli gibi ağlar, kesinlikle susturamazsın. ınan bana açlık kendini çok net belli ediyor. Kucağa almak, sallamak vs. vs. hiç bir şey çare olmuyor. O yüzden endişe etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…