Bebeğim memeyi ağzında geveliyor gibi...

bucooo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
52
5
18
Bebeğim bazen memeyi emerken uyuyor ama bırakmıyor. Uyuduktan sonra yine çenesi oynuyor ama uyanıkken sütü çektiği gibi değil. Ucunu sıkıyor ama çok fazla yutkunmuyor. Bu sırada da süt çekiyor mudur? Yani bu süre de emme olarak sayılıyor mu? Bebeğim bir buçuk aylık.

Bence sayılmıyor çünkü sağlıklı süt almıyor yani yalancı emzik gibi emmiş oluyor... Benim oğlumda öyle yapıyor ben uyuyunca biraz daha tutuyorum sonra çekiyorum memeyi.

Bunun çözümü nedir acaba benimki de agzinda tutuyor ama emmiyor. Biberonu emiyor mecbur mama veriyorum nasıl bırakacağım, mamayi birakirsam sütüm yeter mi bilmiyorum

Bunun çözümü nedir acaba benimki de agzinda tutuyor ama emmiyor. Biberonu emiyor mecbur mama veriyorum nasıl bırakacağım, mamayi birakirsam sütüm yeter mi bilmiyorum
Biberonu bırakıp kaşık biberonla vermelisin. Biberon meme reddine sebep olur.bunun ilk belirtiside sağlıklı verim emmeyi bırakır doğru kavrayamaz emme refleksini bozar
İlk emzirip uzun uzun sonra sağım yap 10 ar dk iki memeyi .süt çıkması beklenmez zaten boş oluyor meme amaç süt yetmiyor daha çok süt lazım sinyali vermek. Sonra takviyeni ver. Kaşık biberonla. Her istediğinde meme ver .zaman tutma gece emzirme ve sagimini atlama. Zamanla ilk verdiğin takviyenin CC miktarını sonrada öğün miktarını yavaş yavaş azaltıp emzirmeyi sıklastirirsan mamayı biraktirabilirsin. Ben böyle. Başardım

Deneyeceğim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…