- 9 Ocak 2023
- 42
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi Maviboncuk123
Emzirme eğitimi aldım ben de. Yenidoğan sondası mı dedi eğitmen hatırlamıyorum ucu şırıngaya bağlı incecik bir boru gibi,eczanede bulunurmuş,onu göğsünüze yapıştırın. Meme reddi tekniklerinden biri buymuş. Göğüs ucunu emecek ama o pipetten süt gelecek.Merhaba
Benim size danisicak bir konum ve yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen bu konu hakkında bir fikri olabilen yazsın cidden zor durumdayım ben bir haftalık anneyim ve bebeğim memeyi reddediyor ve kavramiyor memeyi almak istiyor aranıyor ama emmiyor sütüm var iki saatte bir 50 ml sagiyorum ve şırınga ve parmak yardımıyla bebeğime veriyorum bu beni çok yıpratıyor ve yoruyor bir haftafa sadece beş saatlik uykum çok yoruldum ne yapicam bilmiyorum mama vermek istemiyorum memeyi almasını istiyorum ama bu gidişle olmayacak gibi sabredemeyecek gibiyim lütfen bana yardim edin dualarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var
Bahsettiğim aparatı buldum beslenme sondası diye geçiyor,Yenidoğan’daki daha ince tabi. Bir süre göğüs ucunuza yakın bantlarsanız belki alışırMerhaba
Benim size danisicak bir konum ve yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen bu konu hakkında bir fikri olabilen yazsın cidden zor durumdayım ben bir haftalık anneyim ve bebeğim memeyi reddediyor ve kavramiyor memeyi almak istiyor aranıyor ama emmiyor sütüm var iki saatte bir 50 ml sagiyorum ve şırınga ve parmak yardımıyla bebeğime veriyorum bu beni çok yıpratıyor ve yoruyor bir haftafa sadece beş saatlik uykum çok yoruldum ne yapicam bilmiyorum mama vermek istemiyorum memeyi almasını istiyorum ama bu gidişle olmayacak gibi sabredemeyecek gibiyim lütfen bana yardim edin dualarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var
Cok teşekkür ederim bu tekniğinide denedim sadece yalaniyor bir süre sonra ağlamaya başlıyor böyle olunca siringaya geçiyorum yineBahsettiğim aparatı buldum beslenme sondası diye geçiyor,Yenidoğan’daki daha ince tabi. Bir süre göğüs ucunuza yakın bantlarsanız belki alışır