- 31 Aralık 2024
- 79
- 18
- 3
- 27
- Konu Sahibi psikolojikdanismannisa
-
Mecburiyetten veriyorum. Anneme bırakmam gerekiyor çocuğu. O sırada aç kalmaması lazım.Biberon vermemelisiniz bu hatayi yapmayin
Öncesinde sağıyorum dikkat ediyorum.Siz sutum digerinden akiyor demistiniz sutunuz fazla ve ya tazyikli olabilir mi ondan da bebek reddedebilir
O zaman sagdiginiz sütü biberon ile degil kasik biberon ile verin. Biberondan ya da gazi oldugu icin yapabilirÖncesinde sağıyorum dikkat ediyorum.
Bence gazdan dolayı benim bebeğim de öyleydi. Doktor 5 dk emsin gazını çıkar tekrar memeye al demişti. O şekilde biraz rahatlıyordu. Biberon vermeyin, meme reddinin en büyük sebebi. Şırınga ya da kaşık biberon ile verebilirsiniz.Bebeğim 41 günlük son 1 haftadır falan memeyi almadan önce yüzünü buruşturuyor. Tam aldırıyorum ıkınarak ve mememi çekiştirerek emiyor. Sündürüyor bırakıyor ardından ağlayıp tekrar emmek istiyor. Gazından diye düşünüp gazını çıkarıyorum. Biraz rahatlıyor gibi ama kısa sürede eskisine dönüyor.
Arada biberon verdiğim oluyor. (Annem bakarken) Göğüslerim mahvoldu çekiştire çekiştire emmesinden? Sebebi ne olabilir?
Biberon . Kaşık biberon edinin yoksa yakındır birakmasi. İki kere başıma geldi . Emzirmeye devam etmek istiyorsanız biberon vermeyin.Bebeğim 41 günlük son 1 haftadır falan memeyi almadan önce yüzünü buruşturuyor. Tam aldırıyorum ıkınarak ve mememi çekiştirerek emiyor. Sündürüyor bırakıyor ardından ağlayıp tekrar emmek istiyor. Gazından diye düşünüp gazını çıkarıyorum. Biraz rahatlıyor gibi ama kısa sürede eskisine dönüyor.
Arada biberon verdiğim oluyor. (Annem bakarken) Göğüslerim mahvoldu çekiştire çekiştire emmesinden? Sebebi ne olabilir?
Bence gazdan dolayı benim bebeğim de öyleydi. Doktor 5 dk emsin gazını çıkar tekrar memeye al demişti. O şekilde biraz rahatlıyordu. Biberon vermeyin, meme reddinin en büyük sebebi. Şırınga ya da kaşık biberon ile verebilirsiniz.
Kaşık biberonu da kabul etmiyor ki. Kaç defa denedik. Doğduğu ilk günden beri deniyoruz. İçmiyor tükürüyorBiberon . Kaşık biberon edinin yoksa yakındır birakmasi. İki kere başıma geldi . Emzirmeye devam etmek istiyorsanız biberon vermeyin.
Benim kullandığım buydu. Silikon ucunu dilin üstüne yerleştirin emmesini saglayin yanlardan yutkunma ritmine göre Damla damla sıkın. Kasikigi boca etmiyoruz yani Bu şekil besledim ben 3. Bebeğimi memeyi bırakmadı . Emzikle kandirmistik ilk günler emziği emerken çıkarıp kaşık biberonu bu şekil veriyordum.Kaşık biberonu da kabul etmiyor ki. Kaç defa denedik. Doğduğu ilk günden beri deniyoruz. İçmiyor tükürüyor
Evet biz de emzikle denedik kaşık biberonu. İçiyor sandık ama onu da hep dökmüştü üstüne. Ve çok yavaş sıkmamıza rağmen yutmuyordu.Benim kullandığım buydu. Silikon ucunu dilin üstüne yerleştirin emmesini saglayin yanlardan yutkunma ritmine göre Damla damla sıkın. Kasikigi boca etmiyoruz yani Bu şekil besledim ben 3. Bebeğimi memeyi bırakmadı . Emzikle kandirmistik ilk günler emziği emerken çıkarıp kaşık biberonu bu şekil veriyordum.
Çalışıyorsunuz sanırım annenize ogretebilirsiniz deneyin. Üst üste verilen biberon emme refleksini bozuyor. Aynı dil ve damak hareketini yapmıyor kolay olan biberona yöneliyor.
İlk günler döke saça içiyor ama bir süre sonra sizde bebekde alışıncaEvet biz de emzikle denedik kaşık biberonu. İçiyor sandık ama onu da hep dökmüştü üstüne. Ve çok yavaş sıkmamıza rağmen yutmuyordu.
Şırınga ile verin o zaman biberon verirseniz meme reddi daha çok olurKaşık biberonu da kabul etmiyor ki. Kaç defa denedik. Doğduğu ilk günden beri deniyoruz. İçmiyor tükürüyor
Maşallah vallahi. Biz ilk 20 gün denedik. Sonra pes ettim. Annem de ben yapamıyorum deyince ben de yapamayınca. Belki emme refleksi gelişmiştir tekrar deneyebilirim.İlk günler döke saça içiyor ama bir süre sonra sizde bebekde alışınca
bir damla bile dökmeden bitiriyordu . 4 ay kullandım günde 1-2 veriyordum 60cc.
Deneyeceğim çok teşekkür ederimŞırınga ile verin o zaman biberon verirseniz meme reddi daha çok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?