Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebişim 2.5ayı bitti yaklasık 1.5 ay mama takviyeli emdi 1 aydan bu yana mamayı bazen iştahlı oda çok aç kalırsa bazen iştahsız yiyor kilo alımı iyi ama zaten kilolu doğmuştu(3.800)dra götürdük kandı idrar tahlili hiçbirşey çıkmıyor.3-4 saat aç bırakıyorum bazen 90ccyi bitiriyor bazen 45cc anca içiyor.onunla aynı ayda olanlar 3 saatte 120cc içiyor.drluk bişey olsa tedavisini yaptırıcaz ama çocuk delikdeşik oldu bişey yok.bekliyceksiniz diyor dr ısrar etmeyin diyor nasıl etmem aç aç duruyor.acıkınca 5-10sn çok güzel çekiyo sonra duruyo içir içirebilirsen ağzını kapatıyor biberonun ucuyla oynuyor.ne yapıcam bilemedim.bu arada mamayı değiştirdik biberonu değiştirdik nafile aynı benimle birlikte doğum yapan arkadaş var anne sütü verdiği halde kilosu benimkinden iyi ayda 1 kilodan fazla alıyor ve oğluşumdan daha az kiloda domuştu şimdi geçti böyle olunca dahada üzülüyosun.tabi bide kıyaslamalar olunca çıldırıyosun eve geldikten sonra yiyip bitiriyosun kendini......benim durumumda olan varmı arkadaşlar siz neler yatınız ek gıdalara geçiş dönemini sabırsızlıkla bekliyorum.
benim oğlum 5.aya girdi.anne sütüne mama takviyesini 1.ayda başlamıştık.şimdi ise hem emiyo hem de mama yiiyo.mamayı akşamları veriyorum.kendini öyle programlamıştıki gece yatmadan önce illa mama içiyodu.artık büyüyolar eskisi gibi 2saatte bir acıkmaz.istersen onu yormayı dene.için rahat etmezse gece uykusunda mama ver bilmez.yan yatır gaz için uğraşma bi de.ben öyle yapıyorum.bak diyosun kilosu iyi.benimki 3kilo doğdu.bu ay 4000gram aldı.doktorumuz bu yaz aylarında pek almazlar dedi.bence endişelenme.benimkini de kıyaslıyorlar senin oğlan zayıf diye.ama çok hareketli yan dönmeye 1ay önce başladı,şimdi yüzüstü dönüyor,biraz daha uğraşsa emekliycek
Benim oğlum da ilk günden bu yana mama takviyeli besleniyor aynı zamanda emiyor da. Şu anda tam 2 aylık son iki haftadır o da biberonu almak istemiyor eskiden hemen biberonu verdiğim gibi cuk cuk içmeye başlardı şimdi biberonu emmek istemiyor çok uğraşıyorum vermek için karnı aç olduğu halde bazen biberonu içmek istemiyor. Sebebini ben de anlayamadım.
Benim oğlum da ilk günden bu yana mama takviyeli besleniyor aynı zamanda emiyor da. Şu anda tam 2 aylık son iki haftadır o da biberonu almak istemiyor eskiden hemen biberonu verdiğim gibi cuk cuk içmeye başlardı şimdi biberonu emmek istemiyor çok uğraşıyorum vermek için karnı aç olduğu halde bazen biberonu içmek istemiyor. Sebebini ben de anlayamadım.
valla ılgaz napıcam bilemedim bugün hiç almadı kaşıkla verdim ayın 6 sında 3 aylık kontrolümüz var druna söyliycem bakalım ne diyecek.tahmin edebiliyorum aslında bekle yer diyecek 6 saat bekledim daha ne kadar bekleyim o 6 saat sonındada almak istemedi çıldırdım kaşıkla verdim 2 aylık kontrolünden bu yana 680 gr almış sınırın biraz üstü çok üzüldüm emmiyoda emmekle bu kadar alsa mama takviye edersin mama veriyorum daha ne vereyim ki bu çocuğa