• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim mamasını yemiyor :(

zeyzey07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
144
116
18
28
kızlar üç bucuk aylık bi bebğim var ve sütüm olmadığından mama ile besleniyor ve on gündür mamasını yemiyor uykusunda bile gece cok acıkınca biraz içip uyuyor gündüz yine aynı sekilde ben zorla vermeye calışıyorum ama ağlıyor diliyle itiyor basını sallıyor istemiyor kilo vericek diye korkuyorum aranızda bu durumu yasayan varmı acaba dönemselmi bebeklerde yardımcı olursanız sevinirim:KK43:

Canım merhaba
Öncelikle bebeğini güle güle büyüt
Bu aylarda meme reddi oluyor bebeklerde
Aynı şekilde mamayı da reddedebiliyorlR
Benim ikizlerimden birisi de yaklaşık iki haftadır yemiyo mama.
Başka mamalar da denedim sonuç aynı
Israrla emmek istiyor
Emziriyorum ama sütüm maalesef çok az
Doymuyor bu kezde süt yok diye ağlıyor
Ama geçer sanırım
Bende Bekliyorum düzelmesini

kızlar üç bucuk aylık bi bebğim var ve sütüm olmadığından mama ile besleniyor ve on gündür mamasını yemiyor uykusunda bile gece cok acıkınca biraz içip uyuyor gündüz yine aynı sekilde ben zorla vermeye calışıyorum ama ağlıyor diliyle itiyor basını sallıyor istemiyor kilo vericek diye korkuyorum aranızda bu durumu yasayan varmı acaba dönemselmi bebeklerde yardımcı olursanız sevinirim:KK43:
Farklı bir mamaya geçmeyi denediniz mi? Belki mamayı beğenmiyordur yani ilk başta içti diye haşa sevmek zorunda değil. Öte yandan bir doktorunuzla görüşmenizde de fayda var derim. Enfeksiyon olsa ortalığı ayağa kaldırır durmaz diye düşünüyorum bi yandan ama tedbirli olmak iyidir

Büyüme atakları zamanlarında bebekler böyle şeyler yapabilir netten bakın isterseniz bebeğiniz büyüme atağı haftasındamı birde bu aylarda emen bebeklerde emmeyi reddedebiliyor kızımda 3 aylık gibi emmeyi redddetmişti 1,5 ay kadar sürdü bu durum emzirmek için değişik metodlar denemiştim ayakta gezinerek ışık altında gibi sizde bebeğinize mamayı değişik şekillerde sunun bakalım kabul edecekmi mamanın markasını değiştiripte deneyebilirsinizde belki artık kullandığınız mamayı istemiyordur

M
Farklı bir mamaya geçmeyi denediniz mi? Belki mamayı beğenmiyordur yani ilk başta içti diye haşa sevmek zorunda değil. Öte yandan bir doktorunuzla görüşmenizde de fayda var derim. Enfeksiyon olsa ortalığı ayağa kaldırır durmaz diye düşünüyorum bi yandan ama tedbirli olmak iyidir
mamasını uzun zamandır veriyorum daha önce gayet güzel içiyordu dediğim gibi on gündür falan böyle

ew
Büyüme ayakları zamanlarında bebekler böyle şeyler yapabilir netten bakın isterseniz bebeğiniz büyüme atağı haftasındamı birde bu aylarda emen bebeklerde emmeyi reddedebiliyor kızımda 3 aylık gibi emmeyi redddetmişti 1,5 ay kadar sürdü bu durum emzirmek için değişik metodlar denemiştim ayakta gezinerek ışık altında gibi sizde bebeğinize mamayı değişik şekillerde sunun bakalım kabul edecekmi mamanın markasını değiştiripte deneyebilirsinizde belki artık kullandığınız mamayı istemiyordur
ewt bende ayakta falan vermeye calışıyorum zaten zorla veriyorum araştırdım ama pek bişi bulamadım doktora götürmeden önce burda sormak istedim doktor da bunun içinmi geldin falan demezse iyi:KK64:

hm
Canım merhaba
Öncelikle bebeğini güle güle büyüt
Bu aylarda meme reddi oluyor bebeklerde
Aynı şekilde mamayı da reddedebiliyorlR
Benim ikizlerimden birisi de yaklaşık iki haftadır yemiyo mama.
Başka mamalar da denedim sonuç aynı
Israrla emmek istiyor
Emziriyorum ama sütüm maalesef çok az
Doymuyor bu kezde süt yok diye ağlıyor
Ama geçer sanırım
Bende Bekliyorum düzelmesini
hmm anladım cnm ya Allah yardımcın olsun seninde ikizmiş birde hayırlı evlat olsunlar inş. Allah acılarını göstermesin

hm

hmm anladım cnm ya Allah yardımcın olsun seninde ikizmiş birde hayırlı evlat olsunlar inş. Allah acılarını göstermesin
Aminnn inşallah canım teşekkür ediyorum
Çok aç olduğu zaman gene yiyor ama saatlerce de aç bırakmak içim elvermiyor
İnşallah düzelir bizde rahat ederiz

Aminnn inşallah canım teşekkür ediyorum
Çok aç olduğu zaman gene yiyor ama saatlerce de aç bırakmak içim elvermiyor
İnşallah düzelir bizde rahat ederiz
inşallah cnm ya bizimde aynı şekilde ellerini yiyor cok acıkınca ama mamayı istemiyor

Sağlık sorunu ya da diş çıkarma gibi bir durum yoksa mama değişikliği yapın..
Benzeri sorunu bizde yaşadık hep emdiği mamaydi bizde de mama değişikliği yapınca düzelmisti..

hmm
Sağlık sorunu ya da diş çıkarma gibi bir durum yoksa mama değişikliği yapın..
Benzeri sorunu bizde yaşadık hep emdiği mamaydi bizde de mama değişikliği yapınca düzelmisti..
anladım cnm doktora götürüp bakıcaz artık ama başka mamayıda emmiyor midesini bulandırıyor biberonu istemiyo sanki baska başlık denedim ama yine aynı

ewt bende ayakta falan vermeye calışıyorum zaten zorla veriyorum araştırdım ama pek bişi bulamadım doktora götürmeden önce burda sormak istedim doktor da bunun içinmi geldin falan demezse iyi:KK64:
Doktorunuz Bunun içinmi geldiniz diye sormaz merak etmeyin siz yeni annesiniz ve tecrübesizsiniz kızım 2 yaşında ama bizim bile hergün başka huyumuz çıkıyor içiniz rahat edecekse doktorunuza danışın tabiki ama genelde çoğu bebekte meme reddi olabiliyor bu dönemlerde arkadaşlarımın çoğunun bebeğide aynı aylarda bu tepkiyi vermişti siz emziremediğiniz için sizdede büyük ihtimalle mama reddi olarak çıkmış bu durum bebeğinizin algıları artık daha güçlü beslenmek yerine etrafı keşfetmek şu an ona daha cazip geliyordur geçici bir durum merak etmeyin

Beni
Benimlide 3 aylık canım bir hafta kadar reddetti hep emmek istedi sutumde azdı şukur dünden beri arada mama yiyo dönemsel galiba

hmm
Beni
Benimlide 3 aylık canım bir hafta kadar reddetti hep emmek istedi sutumde azdı şukur dünden beri arada mama yiyo dönemsel galiba
hmm ay insallah öyledir cok huzursuz oluyorum bu şekilde

anladım cnm
Doktorunuz Bunun içinmi geldiniz diye sormaz merak etmeyin siz yeni annesiniz ve tecrübesizsiniz kızım 2 yaşında ama bizim bile hergün başka huyumuz çıkıyor içiniz rahat edecekse doktorunuza danışın tabiki ama genelde çoğu bebekte meme reddi olabiliyor bu dönemlerde arkadaşlarımın çoğunun bebeğide aynı aylarda bu tepkiyi vermişti siz emziremediğiniz için sizdede büyük ihtimalle mama reddi olarak çıkmış bu durum bebeğinizin algıları artık daha güçlü beslenmek yerine etrafı keşfetmek şu an ona daha cazip geliyordur geçici bir durum merak etmeyin
anladım cnm çok teşşekür ederim yardımcı oldugun için

Aynı canım yaa zaten bende ek gıdaya geçmeyi Bekliyorum artık
Mama her yönden eziyet
Bide değistirsemde yemiyo ki
ewt bende ek gıdaya başlıycam dörduncu ayını doldursunda gerci ben arada yogurt veriyorum bi tatlı kaşıgı kadar

Back