- Konu Sahibi margariataflow
-
patatesi püre olarak verebilirmiyimki şuan yarın yoğurt vermeyi düşünüyorum bu aralarda elma suyu veriyorum ama elmanın böyle bişey yapması imkansız değil mi onu içiyor ama oda 60 ml falan çıkıyor zaten 4 aydır ishal soğuk algınlığı gibi bişeyde olmadı uyanıkkende gayet neşeli ama bu gidişi iyi değil gibi inş. kilo vermemiştir dua ediyorum
Benim bebegmde bi hafta boyunca cok istahszdi normalde ictgi mamann yarsni zorla icerdi midesini usutmus sanrm simdu gecti cok şükür belki sizn bebiste ayni olmstr.
merhaba bebeğin açlıktan ağlıyormuydu doktora götürdünüzmü bizimki 10 günü geçti böyle gayette mutlu görünüyo çok uyuması dışında midesini üşüttüyse ne iyi gelir doktor bunun için bir ilaç veriyormu acaba cvp yazarsan sevinirim
Aglamyodu memnundu halinden bir hafta sürdü şimdi iyi cok şükür doktora goturmedim bunun icin doktorun yapabilcgi bisy yoktr diye düşündüm cok zorlamyn sizin bebiste tekrar eski haline döner ins
bende zorlamıyodumda zaten zorlasamda bişey değişmiyor ya kusuyo ya diliyle itiyo bu akşam aklıma ıhlamur geldi ıhlamuru kaynattım bir elma suyu ilave ettim içirdim baya hoşuna gitti yanlışmı yaptım bilmiyorum ama sanırım iyi geldi sonra mamasından muhallebi hazırladım onuda yedi biraz 1 buçuk saat sonra ağlamaya başladı 12o+65ml mama yaptım ayrı ayrı anca doydu sanırsam iştahını açtı ıhlamur belkide üşütmüştü dediğin gibi ama yinede doktora götüreceğim
dün akşam bebeğimin iştahı geçici bir süre ile açılmıştı ama bu sabah yine aynı olduğunu gördüm ve bugün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil istedi sonuçlar temizdi iştah açıcı şurup verdi ağız tadından kaynaklanıyo olablir birde hipp mama var onu deneyebilirsiniz dedi bazı bebekler böyle oluyor 4-5 gün bu şurubu kullan olmazsa bebelacın kaşık mamalarını kullanabiliriz dedi artık yoğurt sebze çorbalarına başlayabilirsin dedi ıhlamur+elma verdiğimide söyledim bişey demedi sevdimi diye sordu sevdi dedim bende umarım şurubun etkisi olur
ben baya olmuş büyümüştür artık aglamıyo birşey içmiyo nasıl atlattınız ne yaptınızdoktora kesin götüreceğim mamayı sevmiyor olsada açken ağlaması lazım değil mi ? nedeninide buraya yazacağım kesin bütün gün googleden aradım benim gibi bir derdi olanı bulamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?