Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Selam arkadaşlar. Bebeğim 5 ayını bitirince hevesle mama sandalyesi aldık, artık masada bizimle oturacak diye sevinirken hevesimiz kursağımzda kaldı. Üstelik sıkılmasın diye ve ana kucagı kullanma zamanı geçmiş olmasına rağmen Chicco Polly Magic ana kucaklı sandalye (0+) almıştık.Oturmayı seven bi bebek ama sandalyede en fazla 5 dak. oturuyor sonra kalkmaya çalışıyor.:1no2: Tecrübesi olan anneler ne yapabilirim? Zamanla alışır mı bebeğim?(Bu arada bebeğim 5,5 aylık)
aslında hemen hemen her bebek mama sandalyesinde oturayı sever bencede eline oyuncak ver bebeğini oturtarak karşısınaa geçip zmn geçirmeyi dene belki böyle böyle alışır
mama sandalyesindeki 0 grubunu çıkarmışsınzıdır umarım.
ben polly modelini aldım.bağlamıyorum.oyuncak koyuyorum en fazla 15 dakika duruyor.mutfakyan başka yerde alıştırmak istemedim o yüzden tv seyretmiyor.