Bebeğim mama icmiyor

neczn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
11
1
1
28
3 aydır mama ve anne sutu veriyorum ama sütüm az o yüzden mama ağırlıklı ve bir anda mama içemeyen başladı bebeğim.ac kaliyor çok üzülüyorum

3 aydır mama ve anne sutu veriyorum ama sütüm az o yüzden mama ağırlıklı ve bir anda mama içemeyen başladı bebeğim.ac kaliyor çok üzülüyorum
Belki emzirdikçe sütün çoğalmıştır, ya da mama dokunmuştur başka mama deneyebilirsin

Belki emzirdikçe sütün çoğalmıştır, ya da mama dokunmuştur başka mama deneyebilirsin
Sütüm maglesef o kadar cogalmadi yaag keske öyle olsa.baska mamalardan da korkuyorum daha kötü olur diye

Diş çıkarma dönemine girmiş olabilir mi o etkiler mama alımını hep memede olmak isteyebilir

Sütüm maglesef o kadar cogalmadi yaag keske öyle olsa.baska mamalardan da korkuyorum daha kötü olur diye
Korkucak bişey yok ki süt alerjisi olmadığı sürece gazdan başka büyük Bi zarar vermez bebeklere. Alırsın denersin gözlemlersin. Ben de ilk aptamil denemiştim gaz yaptı hip e geçtim. Bu zamana kadar hip içti 6 aylık şuan. Ama maalesef parasıyla baş edemiyoruz.. O yüzden bebelac gold denedim Allaha şükür içti. Ondan devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…