Bebeğim mama içmiyor

liza00

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
11
1
27
Arkadaşlar merhaba benim 40 günlük bebegım var benim kendi sütüm az geliyor. Gündüz idare ediyor ama gece çok az yetmiyor. Aptamil pre aldım denedim bebeğim içmiyor ne yaptıysam içmiyor başka mamalar aldım onları da denedim içmiyor. Aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ne yapacagımı bilmiyorum her yolu denedim bebeğim içmedi mamadan

Süt artırıcı damla var mı ben akşam içerken damla sayısını daha fazla alıyordum. Gece her uyanmanızda su içebilirsiniz

Bende 30 gün oldu doğum yapalım sütü en çok su artırıyor deneyimlerime göre sütü 500 ml daha az içsem bile hem kabızlık çekiyorum hemde süt miktarında azalma. Hea çeşme gibi bol sütüm yok hala su gerçekten farkediyor, en az 3,5 lt için her gün... sizde artıran formül bulursanız paylaşında biz de faydalanalım

Kabızlık bende de vardı kabızlık için Elma suyu önerdi ebe içtim çok faydası oldu bana. Süt içinde soğan ye bol bol ve dediğin gibi su benimde arttı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…