Amin çok teşekkür ederim inşallahDua edeceğimi söylemek için yazıyorum . İnşallah tez zamanda bebeğinizi sağlıkla kucaklayıp evinize getirirsiniz
Ben çocuk doktorunu görmedim inanın . Yapisikligim varmış ameliyat baya zorladı ailem ve eşim konuşmuş . Eşime kan değerlerinin güzel olduğunu söylemişSezeryan sonrası çok oluyor merak etmeyin. Yakında inşallah kavuşursunuz. Doktor size zaten bahsetmiştir.
Makinaya baglandimi peki bı bilginiz varmıYengem 7 aylık doğum yaptı doğduğunda 1700 kilosu vardı Şuan 3 aylık 3.5 kilo oldu 2 ay yoğun bakımsa yattı yeğenim
İnşallahKorkun endişen var ve çok normal, görmek iste canım için rahatlasın. Yakında Sağlıcakla seni emerek karnını doyuracak inşallah annesi
Bağlanmaz mı bi ton sorunu vardı suan gözleri sorunlu diye biliyorum ama korkmanıza gerek yok ben beneği görünce korkmuştum iki yumruğum kadardı kalbinde sorun var dediler orda burda sorun var dediler suan massallah coğu geçti her yeri delik deşil olmustu iğnelerden cihazlardanMakinaya baglandimi peki bı bilginiz varmı
Annem giderken görmüş bas bas bağırıp ağlıyordu diyordu sesini falan duymuşlar görmüşlerAzıcık destek veriyorlardır çok erken yapmamışsınız ve doğum sonrası da çocuk nefessiz kalmamış yani bir şey inşallah olmaz . İçiniz rahat olsun. Siz süt sağın uyuyun dinlenin bol su için adım atmaya çalışın. Strese sokmayın. Bebek gelince uyku haram oluyor. Siz o arada toparlayın kendinizi
Maşallah!Annem giderken görmüş bas bas bağırıp ağlıyordu diyordu sesini falan duymuşlar görmüşler
İnşallah birşey olmaz oğluma dua edin lütfenMaşallah!
İyi ya ne güzel sesi çıkıyor işte maşallah!
Ben de hep sesini duymak isterdim…
Dua ederim tabii…İnşallah birşey olmaz oğluma dua edin lütfen
Herkese iyi geceler kızlar . 36+4 de dün suyumun gelmesiyle acil sezeryana alındım bebeğim mama içerken zorlandigi için kuveze koyuldu 2815 gram . Az önce sordum nefes desteği için makinaya bağlandığını söylediler aklım cikiyor birşey olacak diye. Bana bebek iyi diyorlar ama bence beni avutmak için söylüyorlar . Varmı aranızda başına böyle birşey gelen lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?