19 ekim suyum patlayinca 33 haftalik doğum yaptim 1980gr dogdu bebegm aksamdi bebegi yanıma verdiler ertesi gun öğlen vucut isisi dusuk ve kan sekeri dusuk oldugu icin kuveze aldilar ben ciktm hastaneden 4 gündür küvezde bebegim süt sagip götürüyorm 3 saate bi vucut isis duzeldi kani ykseldi alllaha sukur kabinda enfksyn var demslerdi antbytk aliyodu 7 gn surcek dedi doktr bgn 4.gunu tekrar kan almslar bgn 16 cikan enfeksyn 4 gnde 2 ye dusmus
Nezman cikarablrm dedigimde emzirmeye baslicakmsm bakcaklarms emebldigi zman ckcakms nzmn emzrmye bslicm dedim onmzdeki hafta icinde dedi daha bi tarih vermiyolar kilo alip veriyo hafif sarilik var ama ck dgl dedi gunde sadce 5 dk gsteriyolar cok koyuyo grememk sevip koklayamamk
Daha cok beklemem gerekiyomu vucut isis kabi hepsi duzelmis sadce antbytgi devam edio 3 gn daha emzrmye bslatmalri icin ndn bekletiolar artk bekleymiorm
(((
Nezman cikarablrm dedigimde emzirmeye baslicakmsm bakcaklarms emebldigi zman ckcakms nzmn emzrmye bslicm dedim onmzdeki hafta icinde dedi daha bi tarih vermiyolar kilo alip veriyo hafif sarilik var ama ck dgl dedi gunde sadce 5 dk gsteriyolar cok koyuyo grememk sevip koklayamamk
Daha cok beklemem gerekiyomu vucut isis kabi hepsi duzelmis sadce antbytgi devam edio 3 gn daha emzrmye bslatmalri icin ndn bekletiolar artk bekleymiorm