Çocuk Hastalıkları BEbeğim küvezde

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gizemkaderx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
186
52
28
29
Bebeğimde sarılık arttı küveze aldılar iltihap da çıkınca bir de onun tedavisi eklendi on gündür küvezde. İshal oldu şimdi de onu takip ediyorlar. Çocuğumun büyümesini göremedim bile göbek bağı bile düşmüştür belki banyosunu da onlar yaptırdı. Moralim çok bozuk. BEbeğim çıkınca benim kokumu hatırlar mı sütümü emer mi acaba? Ben süt yolluyorum mamalık durum da yok. Biberona mı alışıyorlar bilenler paylaşabilir mi bebeğim iki haftalık şu an

Merhaba, benim bebeğim de doğumdan sonra yanımda 10 dakika durdu 1 kere emdi. Sonra yoğun bakıma aldılar 2 hafta kaldı. Çıktığında çok şükür direk emdi hiç bir sıkıntı yaşamadık. Gönlünüzü ferah tutun en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah Rabbim şifa versin

Amin canım çok teşekkürler

Geçmiş olsun öncelikle
Hiç canınızı sıkmayın, bebeğiniz çıkınca bol bol emer, gogsunuzde kokunuzla uyur. Hem ona hem size terapi gibi gelir, ayrı kaldığınız günler silinir gider. Siz moralinizi yüksek tutunki sütünüz artsın. Biberona alışırsa da alışsın dünyanın sonu degilya, sağıp verirsiniz. Yeterki yanınızda ve sağlıklı olsun bebeğiniz. Sizin sıcaklığıniz, endişesiz ve pozitif olmanız ona çok iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…