Bebegim kuvezde dua eder mısınız

merhaba bizimde bebeğimiz bugün 23. gün akciğer enfeksiyonundan yoğun bakımda bir türlü geçmedi devamlı entübe ve extübe ediliyor sizin bebeğiniz nasıl oldu kaç gün kaldı hipotonik olabilir gibi birşey söyledilermi. entübeden çıkınca yoruluyor 5-6 saat sonra yine entübe ediliyor lütfen bilgi paylaşır mısınız

Merhabalar benim de bebeğim kan şekeri düşüklüğünden kuvezde şu anda 13 gün bir türlü düzelmiyor süreci anlatabilir misiniz ?

Merhabalar benim de bebeğim kan şekeri düşüklüğünden kuvezde şu anda 13 gün bir türlü düzelmiyor süreci anlatabilir misiniz ?
Biraz geç cevap vermiş olacağım kusura bakmayın şimdiden. Yoğun bakimdayken hastanedeki endokrin doktoruna danışıp proglicem 25 mg ilaca başlandı. Şuan hala kullanıyoruz. Şehir hastanesinde genetik bölümüne test verdik. Hala endokrin takipliyiz. Günde 5 6 kez topugundan kan alıp kan şekerine bakıyoruz. Endokrin doktorumuz gecenki kontrolde genetikten gelen test güzel olursa çocuk kilo almaya başladıkça yavaş yavaş dozu düşürerek kurtulmanın mümkün olabileceğini söyledi. Şuan genetikten gelecek sonucu bekliyoruz. Umarım güzel olur. Eğer hala durumunuz düzelmedi devam ediyorsa iyi bir endokrin doktoruna görünün şehir olarak nerdesiniz acaba doktor tavsiyesi verebilirim

Yorumlarınızı çok geç gördüm kusura bakmayın bebisle ilgilenmekten buralara gelemedim. Benim bebeğim hiç entube edilmedi yani o durum hakkında hiç bi bilgim yok malesef umarım duzelmistir durumunuz. Ama inanın geçiyor bebeginize güvenin onlar bizim sandığımızdan çok daha güçlüler.

Peki hiç film filan çekildi mi bebeğinize o süreçte röntgen vs

Hiç röntgen çekildi mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…