Çocuk Hastalıkları bebegim kum dokuyormus

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Fittek

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
3.948
5.205
398
arkadaslar bebegim alti aylik yaklasik iki haftadir geceleri uyumuyor ayakta sallarsam uyuyor onun disinda agliyor surekli doktora goturduk kum dokuyor olabilir dedi olabilir dedi cunku gorunurde hic bi problem yok nesesi uyanikken cok iyi bogaz kulak hepsi normal biraz idrari kukoyordu idrar testi yaptirdik ondada net bisi cikmamais fixef die bi ilac verdi bi kac gun iyi uyudu bizde tamam sorun bu dedik ama yine basldi kizim yazik uyuyamiyor geceleri cok uzuluyorum kendim cok yiprandim gece uykulari uctu havaya sizce ne olabilir dis diyecem ama onunda bi sertlik beyazlik falan yok arti iki hafta surermi dis olsa simdiye kadar cikacakti ama yok yardim lutfen

canım diş 1 ayda sürüyor malesef,
doktor kum döktüğüne nerden kanaat getirdi ki?

tesekkur ederim canim aslinda testte bisey cikmadi zaten olabilir dedi bende anlamdim bu cocuk neden boyle dis falan gorunmuyo hala

canım , benim bebeğim de 6 aylıkken kum dökmüştü. ek gıdalara geçmiştik ama suya alıştıramamıştık pek. sonuçta kum döktü. hiç durmadan ağlıyordu dediğin gibi, uyutamıyorduk, dişi-kulağı hepsi sağlamdı.. doktora götürdük, kum döküyor olabilir dedi, idrar tahlili yaptı, tahlilde çıktı ama bizim kum kristalleri... sonra hiç ilaç kullanmadan bol bol su verdik. biberondan emmese bile ağzına çorba kaşığıyla kaşık kaşık su verdim ben. suyu içince hemen düzeldi ertesi güne ağlamaları falan kesildi, rahatladı çocuk. o gün bu gündür hiç eksik etmiyoruz suyu, bol bol içiriyoruz. çok şükür bir problem olmadı.. umarım halledersiniz siz de,çok geçmiş olsun. bol bol su vermeyi deneyin.ek gıdalara geçişte olabiliyor böyle problemler maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…