Bebeğim kucakta uyuyor

HGB123

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
34
6
6
26
İyi akşamlar..
10 günlük bebeğim var karnı tok altı temiz gazı yok kucakta uyuuo yatapa koyduğum da hemen uyanıp ağlamaya başlıyor ne yapıcam vilmiyorum yaşayan var mı

Henüz 10 günlük normal öyle olması. Zamanla alışacak. Bir süre böyle oluyor.

İyi akşamlar..
10 günlük bebeğim var karnı tok altı temiz gazı yok kucakta uyuuo yatapa koyduğum da hemen uyanıp ağlamaya başlıyor ne yapıcam vilmiyorum yaşayan var mı
Kucağınızda sarılıp öpe koklaya okşaya okşaya uyuyacaksınız ikinizde
Korkuyor
Kendini güvende hissetmek istiyor
Tanıdığı tek şey sizin kokunuz ve kalbinizin sesi
Hafif oturur gibi sırt üstü yatın yatırın onu yüzüstü göğsünüze uyusun huzurla

İyi akşamlar..
21 günlük benim bebeğim de aynı şekilde sadece kucakta uyumak istiyor bu günleri geri gelmeyecek bir daha bu kadar minik olmayacaklar ve zaten hareketlenmeye başladığı zaman istesekte kucakta tutamayacağız bence bu zamanların tadını çıkarın 😊 yorucu oluyor evet ama kucağımda uyurken baktığımda bile yorgunluğum gidiyor hemen dünyaya alışmaya çalışıyor bence istediğini yapıp sizde ona yardımcı olun 😊

Ay 10 günlük bebek 😍 benim bebişde 3.5 aylik o kuçucuk halini çok ozledim

Bende kucağımda olmasından rahatsız değilim tabiki ama özellikle geceleri çöl zorlanmaya başladım mama yapmaya giderken bile ağlıyo asla yatakta yatıramıyorum sürekli ağlıyo

İyi akşamlar..
Canım çok normal. Guvend3 hissediyor senle. Eşin yok mi mamayi hazırlayacak ya da yanında biri.

Back