• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim korktu

Yorgunmadre

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
194
En iyi cevaplar
1
59
28
Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum benim kızım 10.5 aylık bazen durmak bilmediğinden bagirmamak için sadece gözlerimi belertiyorum gördüğü zaman duruyor korktuğu için mi artık bilmiyorum yani o an dedigimi yapmaya çalışıyor bugün bir misafirliğe gittik orada ki kiz çocuğu 8 yaşında asla kızmak değildi amacı gözlerini belertip kızımı sevmek istedi kızım da o kıza bakıp korktu ellerini arkaya doğru götürünce korktuğunu düşündüm sizce bu göz olayini birakmalimiyim her göz açana korkarsa vay halimize bu da hep benim suçum

Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum benim kızım 10.5 aylık bazen durmak bilmediğinden bagirmamak için sadece gözlerimi belertiyorum gördüğü zaman duruyor korktuğu için mi artık bilmiyorum yani o an dedigimi yapmaya çalışıyor bugün bir misafirliğe gittik orada ki kiz çocuğu 8 yaşında asla kızmak değildi amacı gözlerini belertip kızımı sevmek istedi kızım da o kıza bakıp korktu ellerini arkaya doğru götürünce korktuğunu düşündüm sizce bu göz olayini birakmalimiyim her göz açana korkarsa vay halimize bu da hep benim suçum
Pskolojik baski uguluyorsunuz oysaki anlatirsaniz cocuk en azindan sizi anlamaya cilisacaktir bu onun konusmayi ögrenmesi icin de harika bisey

Pskolojik baski uguluyorsunuz oysaki anlatirsaniz cocuk en azindan sizi anlamaya cilisacaktir bu onun konusmayi ögrenmesi icin de harika bisey
Biliyorum bunların hiçbiri mazeret değil ama çok huysuz bir bebek tek başıma bakıyorum gurbetteyim anlatmaya calistigimda beni dinlemiyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım bunun yam etkileri çok olur değil mi ilerde

Bırakın bunun yerine konuşmayı deneyin benim çocuklara da hiç kızmıyorum konuşarak anlatınca daha iyi anlıyorlar ve konuşmayı da öğrenir kızınız

Biliyorum bunların hiçbiri mazeret değil ama çok huysuz bir bebek tek başıma bakıyorum gurbetteyim anlatmaya calistigimda beni dinlemiyor ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım bunun yam etkileri çok olur değil mi ilerde
Böyle devam eder se evet ama siz bunu yapmaktan vaz gecerseniz tabiki unutur her cocuk huysuzluk yapiyor annem bazen benim cocukligumub anlatiyor ben ilkiyorum ama asla bize tavriyla sözüyle baski yapmadigi icin inanilmaz öz güvenli büyüdük sizde yapmayin lütfen simdi burayi dengeli dengesiz basar haberiniz olsun ama siz bir annesiniz evladiniz sizin bir parcaniz öz güvenli büyütün

Daha 10.5 aylık anlamaması çok normal zamnla öğrenecektir çocuğa baskı uygulamayın. Kendimden örnek vereyim oğlum çocuklara vuran ellerjndekileri izinsiz alan bi çocuktu beni dinlemezdi Xin annesi kızacak babası kızacak diyordum anca o şekil duruyordu zamanla oğluma karşı bisey yapıldığı zaman hiçbişey yapmadan duruyor ağlıyordu kendini savunmuyordu söylediğim aklında kalmıştı tepki verirse anne babaları kızacak diye düşünüyordu.Baskı uygulamayın korkutmayın

Lütfen lütfen bunu bebeğinize yapmayın! Ben de gurbetteyim,üstelik yurtdışında hani hasta olup yatınca bir çorba yapanım yok, değil çocuğuma destek olsun. Ama bebeğinizi bu şekilde korkutmayın. Sizi çok zorlarsa kesin bi şekilde dur demelisiniz

Back