• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim kollarını bacaklarını tüm vücudunu kasıyor ve titriyor

Keskinoglu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2022
68
32
8
Merhabalar. 2 ay 23 günlük bi oğlum var. Yavrum kucağımda iken kendini kasıyor ve ıkınır gibi titriyor ama tüm vücudunu. Gaz sancısı değil. Gaz sancısı olduğunda dizlerini karnına çekiyor. Bu kasılma 4-5 saniye sürüyor. İnternetten araştırmak iyi bi şey değil kirli bilgiler açısından ama yine de baktım ve çok endişelendim. Böyle bi durum yaşayan var mı? Doktorumuz o an videoya çek dedi. Yalanma ve bi yere odaklanma var mı dedi ama arkası dönük yüzünü göremediğim için bilemiyorum. Bi de bunu 3-4 gündür yapıyor.

Merhabalar. 2 ay 23 günlük bi oğlum var. Yavrum kucağımda iken kendini kasıyor ve ıkınır gibi titriyor ama tüm vücudunu. Gaz sancısı değil. Gaz sancısı olduğunda dizlerini karnına çekiyor. Bu kasılma 4-5 saniye sürüyor. İnternetten araştırmak iyi bi şey değil kirli bilgiler açısından ama yine de baktım ve çok endişelendim. Böyle bi durum yaşayan var mı? Doktorumuz o an videoya çek dedi. Yalanma ve bi yere odaklanma var mı dedi ama arkası dönük yüzünü göremediğim için bilemiyorum. Bi de bunu 3-4 gündür yapıyor.
Bir çeşit nöbet geçiriyor olabilir o anlarda, doktorunuza mutlaka gidin. Muhtemelen nörolojiye yönlendirecektir.
İhmal etmeyin.

Tabiki hastaneye gidin kontrol ettirin içiniz rahat etsin. Ama sanki benim oğlumdan bahsetmişsiniz ikinir gibi titriyor kendini kasıyor morariyordu. 6 aylık olduktan sonra bitti şükür bizimki gazdı yani defalarca götürdüm bir sıkıntı çıkmadı

Back