• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim kolik mi acaba

Damladmr62

Damla
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
3
Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var 3 gündür çok huysuz sürekli ağlıyor kucaktan inmiyor , gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor altı temiz karnı tok Gazı yok ama yine de huysuz benmi bişey yanlış yapıyorum acaba hasta falan da değil oda bende perişan olduk 🥲

Bu durumu yaşayanlar varmı?

Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var 3 gündür çok huysuz sürekli ağlıyor kucaktan inmiyor , gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor altı temiz karnı tok Gazı yok ama yine de huysuz benmi bişey yanlış yapıyorum acaba hasta falan da değil oda bende perişan olduk 🥲

Bu durumu yaşayanlar varmı?
Büyüme atağı geçiriyor olabilirsiniz. Benim kızımda 3 aylıkken sürekli ağlardı. Ağlamaktan nefesi bile giderdi.

Büyüme atağı geçiriyor olabilirsiniz. Benim kızımda 3 aylıkken sürekli ağlardı. Ağlamaktan nefesi bile giderdi.
Yaaa 🥹 benimki öyle krizlere girmiyor Şükür ama aşırı derecede huysuz allah yardımcımız olsun 🙏🏻

Kırık olsa duramazsın derler ya kolik olsa duramazsınız🤣 özellikle akşam 5ten sonra bir ağlama başlar akşam olmasın diye dua edersiniz. Oğlum da 3 aylık ve gazdan sabah ağlayarak uyanıyor

Back
X