Bebeğim kilo almıyor

Eda1998

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
24
1
6
Benim bebeğim 3240 kilo doğdu 5 gün sonra 3000 kilo çıktı şimdi 10 günlük 3100 kilo olmuş doktor beslenmesi az dedi Anne sütü alıyor 30 cc mamada veriyoruz ama kilo almıyor ne yapmalıyım

Benim bebeğim 3240 kilo doğdu 5 gün sonra 3000 kilo çıktı şimdi 10 günlük 3100 kilo olmuş doktor beslenmesi az dedi Anne sütü alıyor 30 cc mamada veriyoruz ama kilo almıyor ne yapmalıyım
Çişli bez sayınız nasıl bide doymayan bebek illa belli eder kendini 30 değilde 60cc yapın mesela içerse kusma olmaz fazlasını çıkarmazsa doymamış olabilir

Çişini günde 7 8 kere yapıyor 30 cc mamayı bile zor yiyor ama neden kilo almıyor

Bol su için sıvı tüketin, saat gözetmeyin, ağladıkça meme istedikçe verin. Kilo alır merak etmeyin. Sütünüzden şüpheniz olmasın.
Fakat alerjik belirtilere de bir dikkat edin derim. Yüzünde egzama, popoda geçmeyen pişik, sürekli ve az bir şekilde kaka yapmak, çok fazla gazlı olmak vs

idrae yolu enfeksiyonu da kilo alimini engeller. yada az yemesinin sebebi damak bagi gibi yapisal sikintilar yada burun tikanikligi olabilir. sutunuzu sagip verebilir veya mamayi arttirabilirsiniz. o zamanlarda ben bebegimi yarim saat emzirdikten sonra 60cc sut yada mama veriyordum. cogunlukla iciyordu hepsini.
bir de sariligi nasil gecti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…