Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaşlar. 4 aylık oğlum her ay 1 kilo alırken bu ay hiç almadı.birden bire noldu anlamadım.hiç ağlamıyor hareketli çok mutlu gülücükler saçıyo.neden böle oldu hiç anlamadım hiççç
maşallah cok guzel alıyormuş kiloyu. Emzirmeyı falan mı bıraktın?? Hıc bı deggısıklık olmadan mı kılo almamıs???
canım sıcaklardan oluyo hıc uzulme saglıklı hareketlerı nesesı yerındeyse hıc problem yoktur benım oglumda yaz oldumu kılo almaz hıc, kısın toparlar yıne kendını, hem yavas yavas meyve purelerıne kasık mamalarına da baslarsın ve açıgını kapatır
ben size anlatayım siz bakın bakalım ne hatam olmuş.öğretmen olduğum için okul bitiminde başlayan seminere oğlumuda götürdüm.boş bi sınıfta emzirmeye çalıştım.geceleride nasıl olsa iyi kilo alıyo diye uyumasına izin verdim.önceden uyandırıp emzirirdim.acaba bunlar etken olabilir mi yoksa sağlık problemi olabilir mi ki
cnm hiç merak etme bnm de oğlum var 4 aylık ama sadece 400 gr almış çok hareketli güleryüzlü
doktoruma niye kilo alamadığını sordum
havalar çok sıcak olduğu için pek fazla kilo alamazlar dedi
o yuzden hiç canını sıkma sağlıklı olsun o yeter :)
cnm hiç merak etme bnm de oğlum var 4 aylık ama sadece 400 gr almış çok hareketli güleryüzlü
doktoruma niye kilo alamadığını sordum
havalar çok sıcak olduğu için pek fazla kilo alamazlar dedi
o yuzden hiç canını sıkma sağlıklı olsun o yeter :)
ay hadi inşallah teşekkürler
bende sabiha paktuna mıydı neydi ismi ondan duymuştum bi dönemde böyle olabiliyormuş. anneler telaşlanıyor ama normal demişti. kaçıncı aydı onu hatırlamıyorum ama..
benim kızımda her ay 1 kilo alırken bu ay 400 gr almış doktorumla görüştüm sıcaklardan ter ve enerji kaybediyorlar üstelik kızın çok hareketli dedi
ya bide çok az bez kirletiyo aç kalıyo desem neşeli hareketli sütümde var emiyoda
varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
aynı sorundan günlerce uyumadım. bebeğim her ay en az 1250 alırdı 4 ayda 200 gr almıştı. kafayı yemiştim. herkez mamaya başla dedi ama başlamdım. sık sık emzirdirm ondan sonra 400 yada 500 gr almaya başladı.
![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
çok saolun rahatladım valla bu ay da 500g aldı
![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
çok saolun rahatladım valla bu ay 500g aldı
merhaba arkadaşım benimde bu gece inanın biraz olsun derdime derman oldunuz ama beni doktorum çok korkuttu benimde oğlum bu ayın 24 ünde 4.ayı bitti her ay 800 ile 900 gram arası alıyordu bu ay 100 gram ancak alabilmiş.yemesi gayet güzel çok hareketli konuşkan sürekli benimle konuşun bende size cevap vereyim istiyo.ama çok üzüldüm günlerdir gözüme uyku girmiyo.doktorumda sordu bu ay niye böyle diye bende anlamadım dedim.yemesi gayet güzel hem meme hemde mama alıyor.ara ara meyve püreleri verdim.günde 2 bazen 3 kez kaka yapıyor.siz yazdan dolayı demişsiniz.e benimki neyden dolayı.doktorda böyle şüpheci konuştu.takip et bakalım böyle giderse gelişim gerliği olabilir.dikkat et dedi.bu gün hep ağladım.ne olur bana yardımcı olun arkadaşlar.yalvarırım size.bu benim ikinci bebeğim.ilk oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım.o maşallah topaçtı.ama bu kilodan dolayı farklı.jafayı yiycem.bunda çok evhamlıyım.sanki her an bebeğime bişey olucak çok kötü bir hastalık geçirecekmiş gibi geliyor.bir arkadaşın yazdığı hurmalı sütü de yaptım.birde şeyden olabilirmi acaba ben daha doğum kilolarımı hiç veremedim.soğan suyuna başlamıştım.bir hafta kadar içtim.günde 2 kere.sabah aç karnınınada maydonoz limon yaptım.ben bir hafta 2 kilo verdimde.ama ben verirken oğlumda kiloluydu da benim le beraber odmı zayıfladı acaba ya.doktora sordum alakası yok dedi.oooof bilmiyorum kafam çooook karışık.ne olur fikirlerinizi bekliyorum.hoşçakalın