- 7 Mart 2019
- 2.939
- 1.460
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Bebeğim 11 aylık her gün parka gidiyoruz kitap okuyorum (her gün olmayabiliyor) evdeyken oyuncaklarıyla ya da işte evdeki değişik şeylerle kendi kendine oynayan bi bebek. Ben de o kendi kendine oynadığında kendi halimde takılıyorum arada dahil olup geri yerime oturuyorum çayımı içiyorum vs. Ya da işte yemek ya da bebeğime bişeyler hazırladığımda oturup dinleniyorum bebeğim kendi kendine oynuyo radyo açıyorum arada oynuyoruz daha doğrusu ben oynuyorum o bakıyo bana :) alkış yapıyor ama sanki kaliteli vakit geçirmiyorum ya da ona bişeyler katmıyorum eğlendiremiyorum gibi geliyo bazen daha fazla mı aktif oyun oynamalıyım sizce bu şekilde ilerlemem yeterli mi bu sefer kendi kendine oyun oynamayı bırakır mı (evde iş yaparken yanımda oluyo yaptıklarımı vs de anlatıyorum gösteriyorum bazen ya da yanımda duruyo eline ilgisini çekecek şeyler veriyorm o takılıyo ben işimi yapıyorum falan) dışarı çıktıgımızda etrafı çevreyi anlatıyorum markete gittiğimizde reyondakileri renkleri vs
2. Çocuğum çok fazla yabancılıyo insanları bazen otobüste parkta falan hiç tanımadığı insanlara gülüyo tepki veriyo ama çoğu zaman bazı insanlar bakınca bile ağlıyo normal mi bu genelde yaklaşıp sevmek istediklerinde ağlıyo bazen kızıma bişey diyo mesela ağlıyo hemen
2. Çocuğum çok fazla yabancılıyo insanları bazen otobüste parkta falan hiç tanımadığı insanlara gülüyo tepki veriyo ama çoğu zaman bazı insanlar bakınca bile ağlıyo normal mi bu genelde yaklaşıp sevmek istediklerinde ağlıyo bazen kızıma bişey diyo mesela ağlıyo hemen
Son düzenleme: